Bauland zur Verkauf

Kranidi
€ 1.150.000
55.675 m²
Anzeige aktualisiert am: 19.03.2024
Beschreibung

Referenz: 1693591

Κρανίδι, Οικόπεδο 55.675τμ., εκτός σχεδίου, οικοδομήσιμο, με 271 μέτρα πρόσοψη σε επαρχιακό δρόμο, με θέα θάλασσα., σε απόσταση 1.200 μέτρων από θάλασσα σε ευθεία, 3χλμ. από την κοντινότερη παραλία και 5χλμ. από το κέντρο του Πόρτο Χελίου.
Έχει συντελεστή δόμησης 0,2 & συντελεστή κάλυψης 10%, άρα χτίζει περίπου 757τμ. ως μια τεράστια βίλα, δύο ή περισσότερες ανεξάρτητες μεζονέτες, αλλά και μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα.
Έχει μέγιστο υψόμετρο 97 μέτρα, θέα στον Αργολικό κόλπο, τις Σπέτσες, το Amanzoe και άλλα πολυτελή ακίνητα, σε πολλά από τα οποία, εφάπτεται. Τα ανατολικά σύνορα τη γης καταλήγουν σε επαρχιακό δρόμο που κατευθύνεται προς τις τοπικές παραλίες, Amanzoe , παραλία Κορακιάς (Παραλία Αμάνζου), Κρανίδι, Πόρτο Χέλι.

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται στο νομό Αργολίδας σε απόσταση 85 χλμ. Από το Ναύπλιο. Το Πόρτο Χέλι απέχει μόλις δύο ώρες από την Αθήνα βρίσκεται σε απόσταση 85 χλμ από το Ναύπλιο.
Η περιοχή συνδέεται μέσω πλοίου με τις Σπέτσες, την Ύδρα, τον Πόρο, την Ερμιόνη αλλά και το Πειραιά. Είναι ένα φυσικό μικρό λιμάνι και μαζί με την Ερμιόνη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση αποτελεί έναν από τους πιο κοσμικούς προορισμούς της Πελοποννήσου.
Στη μαρίνα της περιοχής μπορεί να απολαύσει κανείς υπέροχες βόλτες στους δρόμους, τα μαγαζιά, τα εστιατόρια & τα ξενοδοχεία. Έχει μαρίνες για ιστιοπλοϊκά, θέα στις όμορφες Σπέτσες και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.

*Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη μπορεί να είναι σχετική και όχι ακριβής.
*Στο ραντεβού για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση και υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σας, και όποιων ατόμων σας συνοδεύουν.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
55.675 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Kosten
Preis
€ 1.150.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren