119 m²
1 Badezimmer
Anzeige aktualisiert am: 20.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6453449

ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ!!! Ανακαλύψτε τον επαγγελματικό σας παράδεισο στην καρδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης! Στον πιο ζωντανό πεζόδρομο, πάνω στην Πλατεία Ευόσμου, πωλείται μοναδικός, διαμπερής, πλήρως και πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος 119 τ.μ. που ξεχωρίζει. Αποτελείται από 1 μεγάλο ενιαίο χώρο αίθουσας χορού, κουζίνα, χώρο υποδοχής, ένα γραφείο και μπάνιο. Αυτός ο φωτεινός και διαμπερής χώρος προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Μόλις πριν από λίγες μέρες μισθωμένος για τα επόμενα 3 έτη με πολύ υψηλό ενοίκιο σε πολύ γνωστή πανελλαδικά Σχολή Χορού, αποτελεί ιδανική και προπαντός σίγουρη επένδυση για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή.
Με πρόσβαση από δύο πλευρές και ένα ευρύχωρο και μεγάλου μήκους μπαλκόνι 15 τ.μ. που προσφέρει θέα και απεριόριστη προβολή στον πιο εμπορικό δρόμο, η γνωστή Σχολή Χορού απολαμβάνει απεριόριστη προβολή. Επιπλέον, η δυνατότητα τοποθέτησης μεγάλης διαφημιστικής επιγραφής εγγυάται την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεστε σε κάθε επαγγελματικό σας ακίνητο. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επενδύσετε τα χρήματά σας σε έναν χώρο που είναι έτοιμος να σας ανταποδώσει άμεσα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.bluestonerealty.gr και ανακαλύψτε τον χώρο που θα αναδείξει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

*Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας καθώς και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

*Το ακριβές σημείο στο χάρτη ανταποκρίνεται στην πραγματική τοποθεσία του ακινήτου.

25ης Μαρτίου 79, Ανάληψη
Τ.Κ.: 54248

info@bluestonerealty.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Büro
Fläche
119 m²
Zimmer
1 badezimmer
Parkplätze (Auto)
5 in lager/garage
andere Merkmale
Straßenseite
Verkabelt
Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 240.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1972
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren