Einzimmerwohnung Κοσμά Αιτωλού, 264 43, Πάτρα, Zentrum, Patras

PatrasΚοσμά Αιτωλού, 264 43, Πάτρα
€ 550/Monat
2 Zimmer
60 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 09.04.2024
Beschreibung

Referenz: 1-281

Κωδικός ακινήτου: 1-281 - Πάτρα Προάστιο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2022 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα - Τιμή: 550 €
Κωδικός ακινήτου: 1-281 - Πάτρα Προάστιο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ένα μοντέρνο  υπερπολυτελές διαμέρισμα σε ιδανική τοποθεσία. Σε ένα ήσυχο προάστιο της Πάτρας, αυτό το ισόγειο διαμέρισμα προσφέρει έναν ευρύχωρο και λειτουργικό χώρο ζωής 60 τ.μ. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μοντέρνο σαλόνι με ενσωματωμένη κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 2022 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, εξασφαλίζοντας χαμηλά έξοδα στην κατανάλωση ενέργειας. Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια με πετρέλαιο, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή και μόνωση. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και η πόρτα είναι θωρακισμένη για ασφάλεια.

Το διαμέρισμα προσφέρει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες για μέγιστη αποθήκευση, κήπο με υπέροχη θέα στο ανοιχτό ορίζοντα, τζάκι για ζεστές και ρομαντικές βραδιές, κλιματιστικά  Mitsubishi, Toshiba για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και θέρμανση ανά επίπεδο για άνετες χειμερινές νύχτες. Επιπλέον, διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, σίτες στα παράθυρα για προστασία από έντομα και ενοχλητικό θόρυβο, διπλά τζάμια για μεγαλύτερη μόνωση και ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία στο ζεστό νερό.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 1000 μέτρα από την παραλία και 5000 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία του προαστίου και την παραλία, ενώ ταυτόχρονα να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Η τιμή ενοικίασης είναι 550 € το μήνα, κάνοντας αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και άνετο σπίτι στην Πάτρα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
60 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 550/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 5/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2022
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren