Duplexapartment, neu, 82 m², Zentrum, Patras

Patras
€ 230.000
3 Zimmer
82 m²
1 Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 09.04.2024
Beschreibung

Referenz: 17720

Πωλείται πολυτελής μεζονέτα στην Περιοχή Σολωμού στο κέντρο της Πάτρας στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας.

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και την άνεση σε αυτήν την μεζονέτα που προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο ζωής. Βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή του κέντρου της Πάτρας ,στην περιοχής Αγίας Βαρβάρας, προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη.

Η μεζονέτα βρίσκεται μεταξύ 4ου και 5ου ορόφου ενός κτιρίου προσόψεως και επιφανείας 82 τ.μ., και διαθέτει άπλετη θέα και φως. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, προσφέροντας έτσι μια άνετη και λειτουργική διαμονή για την οικογένεια ή τους κατοίκους του.

Οι πρόσφατες κατασκευαστικές τεχνολογίες και οι ποιοτικές υλικές επιλογές καθιστούν αυτό το διαμέρισμα ιδιαίτερα ελκυστικό. Διαθέτει αυτονομία στην ψύξη και θέρμανση με κλιματιστικό ηλεκτρικού ρεύματος, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου 4ης γενιάς με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και εσωτερική καλωδίωση δικτύου Internet σε όλα τα δωμάτια.

Οι επιπλέον προνομιακές παροχές περιλαμβάνουν γρανιτοπλακάκια μεγάλης επιφάνειας στα δάπεδα και στα μπάνια, κρυφούς φωτισμούς στο σαλόνι, εξωτερική θερμοπρόσοψη τοιχοποιίας 10 εκατοστών (MAPEI), προεγκατάσταση για σύστημα συναγερμού ασφαλείας, μεγάλη αποθήκη στο ισόγειο 10 τ.μ., καθώς και μία θέση στάθμευσης πυλώτης.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να κατοικήσετε σε ένα από τα πιο πολυτελή και λειτουργικά διαμερίσματα της περιοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση ή για περισσότερες πληροφορίες.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8215
☎️ 210 6812500
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
82 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 230.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren