Penthouse ausgezeichneter Zustand, 60 m², Agia Triada, Faliro - Ippokratio

Faliro - Ippokratio
€ 165.000
3 Zimmer
60 m²
1 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 10.04.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6480085

Κορυφαία ευκαιρία για εσάς που αναζητάτε ένα μικρό, αλλά άκρως λειτουργικό διαμέρισμα με εξαιρετική αισθητική και κατασκευή!

Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα, 60 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στον 4ο όροφο με ρετιρέ, προσφέροντας υπέροχη θέα στην πόλη και τη θάλασσα. Ένας υπέροχος χώρος που σας καλεί να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας στην εκπληκτική 20μετρη βεράντα του.

Πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με κάθε λεπτομέρεια, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια και προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.

Με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, το πανεπιστήμιο και τη γνωστή Νέα Παραλία, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για εσάς που αναζητάτε ένα σπίτι με επενδυτικό ενδιαφέρον.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το ξεχωριστό κομμάτι παράδεισου και να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα! Επικοινωνήστε τώρα για να το δείτε από κοντά και να ζήσετε τη μαγεία του!

Costis Tolios
6934257000

tolios.realestate@gmail.gr
realestate.hellaspm.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse | Luxusimmobilienklasse
Fläche
60 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 165.000
Energieeffizienz
Baujahr
1965
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren