Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Μπάνιο
Κουζίνα
Σαλόνι
Διάδρομος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
W.C
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Εξωτερικός χώρος

Einfamilienhaus Κορακιές, Kounoupidiana, Akrotiri

AkrotiriΚορακιές
€ 180.000
189 m²
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 28.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-443

Κωδικός ακινήτου: 1-443 - Ακρωτήρι Κορακιές ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 189.38 τ.μ. σε οικόπεδο 880 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 1900 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κήπο απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από χωριό 200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 180.000 €
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση!

Οικόπεδο 880τμ με πέτρινα παλαιά κτίσματα με θόλους που χρονολογούνται από την εποχή της Τουρκοκρατίας. έχουν ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό και ιστορικό ενδιαφέρον και θα μπορούσαν να γίνουν πόλος έλξης για τουρίστες σε περίπτωση που το ακίνητο χρησιμοποιηθεί σε τουριστικό κατάλυμα. Υπάρχει αρχιτεκτονική μελέτη των ιδιοκτητών για μικρή ξενοδοχειακή μονάδα 14 δωματίων με lobby, bar και πισίνα. 

Βρίσκεται σε ωραίο σημείο κοντά στη Μονή Τιμίου Προδρόμου, σε απόσταση αναπνοής από τη Σούδα και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Η στρατηγική του θέση διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο των Χανίων και σε κοντινή απόσταση από τις μαγευτικές παραλίες του Σταυρού, του Καλαθά και του Μαραθιού, που περιβάλλεται από πληθώρα επιλογών για φαγητό και καφέ.

Αυτό το ευέλικτο ακίνητο προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες ανάπτυξης, από την ανέγερση δύο ιδιωτικών κατοικιών με τις δικές τους πισίνες μέχρι τη δημιουργία ενοικιαζόμενων επιπλωμένων κατοικιών, ενός μικρού πολυτελούς ξενοδοχείου, ή ακόμη και μιας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας με πολλές δυνατότητες μεταμόρφωσης. Μια έξυπνη επένδυση στο οικισμό Κορακιές, όπου το παρελθόν και το μέλλον συγκλίνουν αρμονικά.


Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο ΑΦΜ σύμφωνα με το Ν. 4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Με εκτίμηση,

Πόλυ Τρανίδου
Founder - Broker
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
189 m²
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Andere Merkmale
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 180.000
Preis pro m²
952 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1900
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Energieausweis

    Befreit
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren