Einfamilienhaus Μαρούσι, Orio Vrilission, Marousi

MarousiΜαρούσι
€ 730.000
5+ Zimmer
314 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 25.07.2024
Beschreibung

Referenz: 931166

Εξαιρετική γωνιακή μονοκατοικία 314 τ.μ., στο Μαρούσι, Σισμανόγλειο, με έτος κατασκευής το 2009. Αποτελείται από 4 επίπεδα, με νοτιοδυτικό προσανατολισμό σε φωτεινό γωνιακό οικόπεδο 204 τ.μ. Πιο αναλυτικά:
Το ημιυπόγειο επίπεδο είναι 103 τ.μ. με ανεξάρτητη είσοδο. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, αυτόματη πόρτα γκαράζ και ανελκυστήρα με πρόσβαση σε όλους τους ορόφους. Επιπλέον, υπάρχει μπάνιο με ντουζιέρα.
Το υπερυψωμένο ισόγειο είναι 85 τ.μ. Είναι φωτεινό και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα με πάσο, εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα, τζάκι, άνετο μπαλκόνι.
Ο 1ος όροφος είναι 90 τ.μ. με 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα με δικό του μπάνιο, πολλαπλές ντουλάπες, μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα, χρονοπρογραμματιζόμενος θερμοστάτης, άνετο ενιαίο μπαλκόνι ορόφου.
Η σοφίτα-στούντιο είναι 36 τ.μ., με αναμονές ύδρευσης/αποχέτευσης για εγκατάσταση κουζίνας, με μπάνιο και ντουζιέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή 4ο υπνοδωμάτιο, με πρόσβαση σε πριβέ ταράτσα με θέα.
Τα πατώματα είναι ξύλινα με αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση ανά όροφο. Η σοφίτα διαθέτει καλοριφέρ. Επιπρόσθετα, υπάρχουν κλιματιστικά ανά δωμάτιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι με φυσικό αέριο. Διαθέτει πόρτες ασφαλείας και συναγερμό, διπλά τζάμια με ξύλινα κουφώματα-σίτες και ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Β.
Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική και είναι άμεσα κατοικήσιμο. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες συντήρησης των ξύλινων πατωμάτων και οι τοίχοι εσωτερικά είναι φρεσκοβαμμένοι. Τα μάρμαρα έχουν καθαριστεί, γυαλιστεί και έχει γίνει αδιαβροχοποίηση τους. Επίσης έχει βαφτεί η εξωτερική περίφραξη της μονοκατοικίας.
Ο κήπος έχει φυτά και δέντρα με αυτόματο πότισμα. Σε ήσυχη περιοχή με μονοκατοικίες, κοντινή απόσταση στην αγορά των Βριλησσίων, συγκοινωνίες, σχολεία, πάρκα αθλητικά κέντρα και Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.smartdeals.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Smart Deals Real Estate, 210 6080500 / realestate.smartdeals@gmail.com
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
4
Aufzug
Ja
Fläche
314 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Kamin
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 730.000
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren