Duplexapartment, neu, 108 m², Ano Vrilissia, Vrilissia

Vrilissia
€ 480.000
3 Zimmer
108 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 22.04.2024
Beschreibung

Referenz: 11236

Στην καταπράσινη περιοχή των Βριλησσίων, εντός ενός μοντέρνου duplex συγκροτήματος, διαθέτουμε προς πώληση ένα εντυπωσιακό ακίνητο που βρίσκεται υπό κατασκευή με προβλεπόμενη έναρξη των εργασιών τον Ιανουάριο του 2024 και προβλεπόμενη ολοκλήρωση το 4ο τρίμηνο του 2025.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 108 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενώ αποτελείται από δύο επίπεδα (1ος και 2ος όροφος). Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, ανοικτή κουζίνα, 2 μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία. Το ακίνητο προσφέρει αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η πολυτέλεια συναντά την άνεση, καθώς το διαμέρισμα διαθέτει βεράντα με κήπο και ιδιωτική πισίνα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Επίσης, διαθέτει θέρμανση με αντλία θερμότητας και ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ακίνητη ιδιοκτησία παρέχει θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο και απολαμβάνει εκπληκτική θέα. Οι υψηλές προδιαγραφές της κατασκευής περιλαμβάνουν αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Α+, ενώ τα υλικά κατασκευής ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο.

Το ακίνητο διαθέτει πολλές επιπλέον ανέσεις, όπως τζάκι, πόρτα ασφαλείας, επιτροπή για την επιτρέποντα κατοικίδια, είναι περιφραγμένο και φωτεινό. Η πρόσβαση είναι ευκολότερη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr. Κωδικός ακινήτου: 11236.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
108 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
1° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 480.000
Energieeffizienz
Baujahr
2023
Zustand
Neu / Im Bau
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren