Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 429.000
2 Zimmer
60 m²
Etage 1
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 29.05.2024
Beschreibung

Referenz: 10823

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο Κολωνάκι πρός πώληση, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν μικρό, αλλά λειτουργικό και κομψό χώρο διαβίωσης. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής του 2005, με ανακαίνιση το 2023, προσφέροντας έναν σύγχρονο και ενημερωμένο χώρο.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ανοικτό χώρο κουζίνας και σαλονιού, προσφέροντας έναν φιλικό προς τον χρήστη και λειτουργικό χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και η ενιαία περιοχή σαλονιού δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις εξωτερικές στιγμές και τη φρέσκια ατμόσφαιρα της περιοχής.

Στο κτήριο υπάρχει ανελκυστήρας για ευκολία στην μετακίνηση και στο διαμέρισμα πόρτα ασφαλείας για αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη σε μία από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών.

Θέρμανση: Αυτόνομη Φυσικού αερίου, Θέα: Καλή, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10823, www.cityproperties.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
60 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes)
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 429.000
Energieeffizienz
Baujahr
2005
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren