Gebäude zur Verkauf

Attiki
€ 1.990.000
5+ Zimmer
768 m²
3+ Badezimmer
Anzeige aktualisiert am: 22.04.2024
Beschreibung

Referenz: 10147

Προς πώληση βρίσκεται ένα κτίριο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης. Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια 768 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 170 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2021 και αποτελείται από 16 δωμάτια που εκτείνονται σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του υπογείου, του ισογείου, και των ορόφων 1 έως 6.

Ο χώρος περιλαμβάνει δωμάτια με μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, βοηθητικούς χώρους, κουζίνα βοηθητική, WC και laundry room. Διαθέτει επίσης κοινόχρηστο roof garden, αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, γυμναστήριο, ιδιόκτητη ταράτσα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματιστικά.

Το κτίριο έχει απεριόριστη θέα, είναι νεόδμητο και διαθέτει ποιοτικά υλικά κατασκευής. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή τάξη του κτιρίου είναι Β. Έχει πρόσβαση από άσφαλτο και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, επενδυτική χρήση και για φοιτητές. Επιπλέον, είναι φωτεινό και διαθέτει άδεια οικοδομής για όποια χρήση επιθυμεί ο αγοραστής. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη

κωδικός ακινήτου: 10147, www.cityproperties.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
768 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
8 Stockwerke
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Alarmanlage
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.990.000
Energieeffizienz
Baujahr
2021
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren