1/24

Einfamilienhaus 136 m², Renovierung notwendig, Zentrum, Chania

Chania
€ 700.000
4 Zimmer
136 m²
3 Badezimmer
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 06.08.2024
Beschreibung

Referenz: ΟΗ219

Αυτό το επενδυτικό οικόπεδο και κατοικία βρίσκεται σε μια αναμφισβήτητα την πιο τυχερή τοποθεσία στην πόλη των Χανίων, στην περιοχή της Χαλέπας.

Το παλιό αριστοκρατικό προάστιο της Χαλέπας θεωρείται το πιο δημοφιλές εκτός του πυρήνα του κέντρου της πόλης. Είναι η περιοχή όπου βρίσκεται το νέο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων και το Μουσείο Βενιζέλου, μια γειτονιά γεμάτη από παλιά νεοκλασικά αρχοντικά που συνορεύει με τη διατηρητέα περιοχή Ταμπακαριά και την παραλία της Αγίας Κυριακής.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι συνολικά 1.354 τμ με ένα μικρό τμήμα του να έχει οριστεί ως δημόσιο πάρκο στα σχέδια του Δήμου. Ο καθαρισμένος ιδιωτικός χώρος του οικοπέδου είναι 1.167 τμ. Προσφέρει σημαντική οικοδομή 500 τ.μ. Το οικόπεδο ορίζεται από μονοκατοικία 136,28 τμ με υπόγειο 29 τμ που λειτουργεί πλέον ως ανεξάρτητη γκαρσονιέρα, και τα δύο κατασκευής 1986.

Το οικόπεδο και το σπίτι απολαμβάνουν απεριόριστη θέα στην πόλη των Χανίων και στη θάλασσα, κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον γιατί κανείς δεν μπορεί να χτίσει μπροστά στο ακίνητο και να εμποδίσει τη θέα. Ακριβώς δίπλα στο ακίνητο, υπάρχει ένα όμορφο και μοντέρνο Airbnb με περίπου τα μισά τμ που θα προσφέρει το οικόπεδο προς πώληση ως δυνατότητα δόμησης. Με τη ζήτηση τόσο για μακροπρόθεσμη όσο και για βραχυπρόθεσμη στέγαση στα Χανιά να αυξάνεται συνεχώς, αυτό το ακίνητο μπορεί να προσφέρει μια σταθερή πηγή εισοδήματος στον επενδυτή που θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων σε αυτό το στρατηγικό σημείο.

Στη νότια πλευρά το οικόπεδο απολαμβάνει ένα πανέμορφο και κατάφυτο τοπίο με ψηλούς βραχώδεις σχηματισμούς και ψηλά δέντρα.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
1
Fläche
136 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
3 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 700.000
Preis pro m²
5.147 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren