1/15

Einfamilienhaus 110 m², Renovierung notwendig, Kefalas, Vamos

Vamos
€ 95.000
2 Zimmer
110 m²
1 Badezimmer
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.08.2024
Beschreibung

Referenz: BR710

Παραδοσιακή πετρόχτιστη  μονοκατοικία στο γραφικό και ιστορικό χωριό του Κεφαλά, στον Αποκόρωνα. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, έχει πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο και θέα στα Λευκά Όρη.

Το σπίτι έχει συνολικό εμβαδό περίπου 110τ.μ και είναι χτισμένο σε οικόπεδο με επιφάνεια 280τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια. Μπαίνοντας από την αυλόπορτα, στη δεξιά πλευρά συναντάμε το πρώτο κτίριο. Στη συνέχεια ακολουθεί υπερυψωμένη εσωτερική αυλή και μετά συναντάμε το δεύτερο κτίριο. Η εσωτερική αυλή είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου καθώς μπορεί να γίνει ένας πολύ άνετος χώρος με διάφορες χρήσεις ανάλογα τις επιθυμίες του νέου ιδιοκτήτη.

Αναμφίβολα ένα αρκετά ελκυστικό ακίνητο που με την κατάλληλη ανακαίνιση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό σπίτι με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως τουριστικό κατάλυμα αποφέροντας ένα επιπλέον ετήσιο εισόδημα. Άλλωστε το χωριό Κεφαλάς είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός που τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή.  
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Fläche
110 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 95.000
Preis pro m²
864 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1900
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Energieausweis

    Befreit
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+12 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren