Dreizimmerwohnung zweite Etage, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 2.500/Monat
5 Zimmer
206 m²
3 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 09.05.2024
Beschreibung

Referenz: W-02VNEP

Ζήστε την κομψότητα αυτού του εξαιρετικού διαμερίσματος 206 τετραγωνικών μέτρων στο Παλαιό Φάληρο, που είναι τώρα διαθέσιμο για ενοικίαση μέσω της Engel & Volkers. Μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία, αυτή η ιδιοκτησία εκπέμπει μια κλασική γοητεία που θυμίζει μια παλιά εποχή.

Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα που βρίσκεται στον 2ο όροφο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης καθώς αιχμαλωτίζει την ουσία της αρχιτεκτονικής κομψότητας . Καθώς εισέρχεστε μέσα στο σπίτι, σας υποδέχεται ένας ανοιχτός χώρος που φιλοξενεί το σαλόνι, ένα w.c. και την τραπεζαρία. Ένας διάδρομος δεξιά οδηγεί στο υπόλοιπο του διαμερίσματος, όπου θα βρείτε μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα πρώην δωμάτιο υπηρεσίας που έχει μετατραπεί σε αποθήκη και ένα επιπλέον καθιστικό που μπορεί να χρησιμεύσει ως χώρος γραφείου.

Τα υψηλά ταβάνια δίνουν μια αίσθηση κλασικής γοητείας και η κεντρική θέρμανση Φυσικού αερίου την άνεση που χρειάζεται τους χειμερινούς μήνες. Οι μονάδες κλιματισμού εξασφαλίζουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, ενώ ο απαλός αέρας από τη θάλασσα που βρίσκεται κοντά προσθέτει μια νότα γαλήνης. Κάθε ένα από τα τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτιά διαθέτει το δικό του μπαλκόνι, και προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο κοντά στη θάλασσα, στην αγορά του παλαιού φαλήρου καθώς και σε δημόσιες συγκοινωνίες.

Διαθέτει μια θέση Πάρκινγκ και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να ενοικιαστεί και επιπλωμένο.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
206 m²
Zimmer
5 (3 schlafzimmer, 2 andere), 3 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Kosten
Preis
€ 2.500/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1955
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren