Einzimmerwohnung Εικοστής Πέμπτης Μαρτίου 111-115, 542 49, Θεσσαλον, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΕικοστής Πέμπτης Μαρτίου 111-115, 542 49, Θεσσαλον
€ 115.000
2 Zimmer
55 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 30.05.2024
Beschreibung

Referenz: 1001-10534


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #1001-10534

Υπέροχο Loft Υψηλής Αισθητικής σε Κεντρική Τοποθεσία Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση της πολεμικής πολυτέλειας με αυτό το εντυπωσιακό loft σε ιδανική τοποθεσία. Πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο με εκλεπτυσμένο γούστο, αυτό το loft συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα σε έναν χώρο που εκπέμπει μοναδική αίσθηση ατμόσφαιρας. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις που επιθυμείτε. Αυτή η ιδανική τοποθεσία καθιστά την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη.  Με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, το loft προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο χώρο διαβίωσης. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το μοντέρνο μπάνιο ενισχύουν τη λειτουργικότητα, ενώ οι σύγχρονες συσκευές προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας. Η θερμανση του γινεται με 2 κλιματιστικα DAIKIN 9000BTU στο παταρι και 21000btu στο σαλονι ενω στο μπανιο εχει ηλεκτρικη πετσετοκρεμαστα Είτε αναζητάτε έναν ενεργό τρόπο ζωής σε ένα δυναμικό αστικό περιβάλλον, είτε απλώς θέλετε να απολαύσετε την ηρεμία και την πολυτέλεια του σπιτιού σας, αυτό το loft είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να καλωσορίσετε την πολυτέλεια και την άνεση στη ζωή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε μια ξενάγηση σήμερα!

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
55 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 115.000
Energieeffizienz
Baujahr
1982
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren