Gebäude zur Verkauf

ΚέρκυραΚέρκυρα
€ 550.000
5+ Zimmer
240 m²
3+ Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 07.07.2024
Beschreibung

Referenz: 48366

Πωλείται συγκρότημα κατοικιών συνολικής έκτασης 240τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή της Δασιάς, σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την παραλία!!!
Το συγκρότημα αποτελείται από:
* Ισόγειο διαμέρισμα 100τ.μ. σε πολύ καλή κατάσταση το οποίο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι και κλιματιστικό και το οποίο χρησιμοποιούνταν κυρίως ως παραθεριστική κατοικία των ιδιοκτητών
* Ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 100τ.μ., το οποίο διαθέτει επίσης 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι, κλιματιστικό, κουφώματα αλουμινίου και μπαλκόνι με περιμετρική θέα στην γύρω περιοχή και την θάλασσα στην περιοχή της Δασιάς το οποίο ενοικιάζεται σε πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, έχοντας αποκομίσει εξαιρετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες
* Μεζονέτα 40τμ η οποία επικοινωνεί με εξωτερική σκάλα και η οποία χρήζει κάποιας ανακαίνισης.
Το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται εντός οικοπέδου 1000τ.μ., εντός του οποίου υπάρχει επίσης μπάρμπεκιου, άνετο πάρκινγκ, οπωροφόρα δένδρα καθώς και πρόσβαση σε νερό από δημοτικό πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Το εν λόγω ακίνητο, λόγω της τοποθεσίας του, της κατάστασης του αλλά και της δυνατότητας που προσφέρει - είτε ως εξοχική κατοικία ή ως εκμετάλλευση για ενοικίαση με πολύ καλές προοπτικές - αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή!!!
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
240 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 550.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren