1/6

Geschäft - Gewerbeflächen zur Miete

Dafni
€ 600/Monat
56 m²
2 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 16.08.2024
Beschreibung

Referenz: 2821

Ένα κλασσικό ισόγειο κατάστημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στην περιοχή της Δάφνης.
Είναι γνωστή η μεταβολή της εμπορικότητας της περιοχής (κυρίως λόγω της κατασκευής του Athens metro mall), μεταβολή που οδήγησε σε πτώση τα εμπορικά μισθώματα λόγω της μειωμένης ζήτησης. Αργά, αλλά σταθερά, οι συνθήκες ωριμάζουν, τα ενοίκια είναι λογικά και σε αρκετές περιπτώσεις ελκυστικά. Η λεωφόρος Βουλιαγμένης αποτελεί έναν κύριο άξονα της Αττικής, με ολοήμερη συχνά έντονη κίνηση, ενώ οι στάσεις του μετρό κατά μήκος της, η πυκνή δόμηση, και η επικείμενη μεταφορά ποικίλων δημόσιων υπηρεσιών στην πρώην ΠΥΡΚΑΛ ενισχύουν την πεποίθηση για ''επανεκκίνηση'' της επαγγελματικής δραστηριότητας.
Ο χώρος είναι ενιαίος, 56μ², υπάρχει πατάρι 20μ², ανεξάρτητος χώρος στο πίσω μέρος (αποθήκη), 2 WC, μονοφασικό ρεύμα με ρολόι εντός του καταστήματος-γραφείου. Ύψος 4,5 μέτρα, μήκος πρόσοψης 4,30 μέτρα.
Είτε πρόκειται για παροχή υπηρεσιών (ιατρικού κλάδου, υγειονομικού ενδιαφέροντος, κ.τ.λ.), υποκατάστημα, έκθεση προϊόντων-υπηρεσιών, είτε για κατάστημα λιανικής (π.χ. eshop-παραλαβή) ένας τέτοιος επαγγελματικός χώρος προσφέρεται για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Fläche
56 m²
Zimmer
2 badezimmer
Gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Schaufenster
4 m laufender
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 600/Monat
Preis pro m²
11 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 1/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+3 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren