1/24

Einfamilienhaus Λευκόβρυση, Lefkovrisi, Kozani

KozaniΛευκόβρυση
€ 265.000
5+ Zimmer
305 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1-97


Στην πανέμορφη περιοχή της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, προσφέρεται προς πώληση μια υπέροχη μονοκατοικία με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και μαγευτική θέα. Είναι χτισμένη σε οικόπεδο 565τ.μ., διαμπερής, φωτεινή, με συνολική επιφάνεια 305 τ.μ. Στην κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας υλικά και με μια μικρή παρέμβαση μπορεί να χωριστεί σε δύο αυτόνομες κατοικίες.
Η μονοκατοικία χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα συνδεόμενα όλα με εσωτερική και εξωτερική σκάλα. Αποτελείται από 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα πολυτελές σαλόνι με τραπεζαρία, 2  κουζίνες κατασκευασμένες από ξύλο κερασιάς, 2 άνετα μπάνια,  ένα μικρό WC και κλειστή θέση στάθμευσης.. Το σπίτι διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες σε όλα τα δωμάτια, τζάκι κλειστό γαλλικού τύπου, 2 air contition, τέντες περιμετρικά των μπαλκονιών και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Κατασκευασμένη το 2004  με ενεργειακή κλάση Α, το σπίτι διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο ή ξύλο, ενεργειακά κουφώματα  γερμανικής σειράς Thyssen krupp, εντυπωσιακά πατώματα από πλακάκι και ξύλο, ενώ για την εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιήθηκε το γυαλί, το inox και το ξύλο και σε συνάρτηση με το αίθριο που βρίσκεται στη μέση του κτίσματος δίνει έναν αέρα ελευθερίας και ανέσης που χρειάζεται μια οικογένεια για άνετη και ποιοτική διαβίωση. Επίσης, διαθέτει έναν υπέροχο κήπο με ώριμα δέντρα, με αυτόματο πότισμα και φωτισμό. Με εύκολη πρόσβαση στην πόλη, αλλά ταυτόχρονα σε απόσταση από αυτή, απολαμβάνετε την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης.
Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε οι νέοι ιδιοκτήτες αυτού του μοναδικού ακινήτου!!! Τιμή πώλησης: 265.000 €!
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
305 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 265.000
Preis pro m²
869 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2004
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren