Zweizimmerwohnung Μαρούσι, Neo Terma, Marousi

MarousiΜαρούσι
€ 250.000
3 Zimmer
130 m²
2 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 13.06.2024
Beschreibung

Referenz: 551999

ΜΑΡΟΥΣΙ - Διαμέρισμα 130τμ σε οικόπεδο 311τμ, μη επιπλωμένο, 2 υ/δ, ισόγειο, χρήζει ανακαίνισης, κατασκευή 1950, ενεργειακή κλάση Η, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, wc, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, φωτεινό, πρόσοψης, εσωτερικό, αποθήκη, boiler, κήπος 181τμ, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι, internet, επιτρέπονται κατοικίδια, πλησίον πάρκο (έως 100μ), πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον πλατεία (έως 100μ), πλησίον σχολείο (έως 100μ), πλησίον αγορά (έως 100μ), πλησίον μετρό/ηλεκτρικός (έως 100μ).
Μονοκατοικία στην περιοχή: Άγιοι Ανάργυροι. στο Μαρούσι. με χώρο περιμετρικά του ακινήτου και δυνατότητα διαμόρφωσης κήπου. Με χαμηλό προϋπολογισμό η μονοκατοικία μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ακίνητο υψηλών προδιαγραφών Ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του εμπορικού & πεζοδρομημένου κέντρου του Αμαρουσίου, σε πολύ κοντινή απόσταση από την αγορά, τις υπηρεσίες και τη διασκέδαση. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την ιδανική θέση καθώς το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Αμαρουσίου και πλησίον της Λεωφόρου Κηφισίας, της Αττικής Οδού, κοντά σε πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, αθλητικές εγκαταστάσεις (ΟΑΚΑ), σχολεία και κολλέγια. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς εξυπηρετεί τις απαραίτητες καθημερινές ευκολίες Η μίσθωση σαν επαγγελματική στέγη έχει μεγάλη ζήτηση λόγω του αυξημένου πληθυσμού αλλά και των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στον Ηλεκτρικό, σε συγκοινωνίες, πάρκο, πλατεία και το εμπορικό κέντρο της περιοχής. Εξυπηρετείται από το σταθμό Αμαρουσίου, πολλές λεωφορειακές γραμμές την Αττική και την Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €250.000 (κωδ. 551999) 2107007070 ΜΑΡΟΥΣΙ Email: maroussi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
130 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
andere Merkmale
Straßenseite
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 250.000
Energieeffizienz
Baujahr
1950
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren