1/11

Nichtbauland zur Verkauf

IerapetraΕπ. Οδός 28-Ιεράπετρας-Σητείας
€ 450.000
2.300 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 14.05.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6682587

Ψάχνετε για τον ιδανικό παράδεισο δίπλα στη θάλασσα; Αναζητάτε το τέλειο μέρος για να δημιουργήσετε τον εξωτικό προορισμό των ονείρων σας; Το υπέροχο παραθαλάσσιο οικόπεδό μας στα Φέρμα στην Κρήτη είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!
Απολαύστε την πανέμορφη θέα από αυτό το διαμπερές αγροτεμάχιο, με την παραλία να βρίσκεται μόλις 30 μέτρα μακριά. Με έκταση 2300 τ.μ. αυτό το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες. Φανταστείτε να κτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, μια εξοχική κατοικία ή ακόμη και ένα τουριστικό κατάλυμα. Επιπλέον, υπάρχει η ευκαιρία να κατασκευάσετε τρεις ανεξάρτητες μεζονέτες.
Η φυσική ομορφιά του τοπίου ενισχύεται από τα πεύκα που διακοσμούν το κτήμα, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό θάλασσας και φύσης. Η περιοχή είναι τουριστικά αναπτυσσόμενη, με πολυτελή ξενοδοχεία, μικρότερες μονάδες διαμονής, καφετέριες και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση.
Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση, με την Ιεράπετρα να απέχει μόλις 10 λεπτά και τον Μακρύ Γιαλό 17 λεπτά με το αυτοκίνητο. Επιπλέον, υπάρχει σύνδεση με υπεραστικά λεωφορεία για εύκολη μετακίνηση στην περιοχή. Η απόσταση από το Αεροδρόμιο και το Λιμάνι του Ηρακλείου είναι λίγο πάνω από 1 ώρα
Αυτό το οικόπεδο είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε ένα κομμάτι από τον παράδεισο της Κρήτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Nichtbauland
Fläche
2.300 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Süden
Preisinformationen
Preis
€ 450.000
Preis pro m²
196 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+8 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson