1/9

Bauland zur Verkauf

Gortina
€ 2.300.000
75.658 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 21.08.2024
Beschreibung

Referenz: 5214

Τίτλος : Πωλείται οικόπεδο πολύ κοντά στην Θάλασσα συνολικής έκτασης 75.658,06 τ.μ στην περιοχή Μιαμού περιοχή Λέντα – Νότια του Ν. Ηρακλείου . Τιμή πώλησης 2.300.000,00ευρώ. Tιμή Διαπραγματεύσιμη . Συνιστάται για GOLDEN VISA.

Η έκταση αυτή βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κρήτης 34.946197, 24.926959 στην οποία υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον .

Γενικά Χαρακτηριστικά της έκτασης

Επιφάνεια όλη της έκτασης είναι 75.658,06 τ.μ
Το οικόπεδο δεν είναι δασική έκταση βάση τελεσίδικης απόφασης του Δασαρχείου Ηρακλείου.
Το οικόπεδο δεν βρίσκεται εντός κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου βάση της βεβαίωσης από την Αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσίας.
Το πλεονέκτημα αυτής της έκτασης είναι ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις –έγγραφα που χρειάζεται ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να κάνει έναν ολοκληρωτικό έλεγχο του ακινήτου.
Το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση 500m από τις πιο ξακουστές παράλιες της Νότιας Κρήτης όπως την Παραλία του Λέντα, Δίσκο και Τρυπητή .
Η μορφολογία του εδάφους και η τοποθεσία του οικοπέδου δίνει την δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να υλοποιήσει μια μοναδική ξενοδοχειακή μονάδα σε μια παρθένα τουριστικά περιοχή. Επίσης είναι από τους πρώτους προορισμούς για ξένους επισκέπτες με σκοπό να απολαύσουν τα μοναδικά τοπία , την αρμονία και την υπέροχη αύρα που σου προσφέρει η μοναδική αυτή τοποθεσία .

Η Κρήτη είναι το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης προικισμένη με μοναδική ιστορία πολιτισμού, όπως καταμαρτυρούν τα Μινωικά και άλλα μνημεία που την κοσμούν. Βεβαίως, στα παραπάνω προσμετρούν οι φυσικές ομορφιές, οι εντυπωσιακές εναλλαγές των τοπίων, το κλίμα, τα αγαθά της κρητικής γης και θάλασσας και σε σημαντικό βαθμό η ιδιαιτερότητα των κατοίκων της, που θέλουν αμετακίνητα να ζουν, να κινούνται και να αναπνέουν στην αντίληψη της κρητικής ιδεολογία. Για τους παραπάνω λόγους η Κρήτη καταλαμβάνει δικαιωματικά υψηλή θέση ενδιαφέροντος στην τουριστική αγορά η οποία χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται συνεχώς.

Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για επενδυτική εκμετάλλευση :

Για την ανέγερση Ξενοδοχειακής Μονάδας.
Για την ανέγερση οικισμού κατασκευάζοντας βίλες για πώληση ή εκμετάλλευσης τους για τουριστική χρήση.
Περιγραφή Περιοχής :

Ο Λέντας είναι ένας γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται 74 χλμ νότια του Ηρακλείου, (1 ώρα και 10 λεπτά οδικώς) , νότια της κορυφής Βίγλα των επιβλητικών Αστερουσίων Όρεων με τις πολλές ανεμογεννήτριες. Είναι ένα τουριστικό θέρετρο με μικρό λιμάνι, πολύ ήπια ανεπτυγμένο που προσφέρει δυνατότητες για πολύ ήρεμες οικογενειακές διακοπές. Η πρόσβαση εδώ γίνεται μέσω δυό ασφαλτοστρωμένων δρόμων: ο πρώτος περνάει από τα χωριά Μιαμού και Κρότος, σε μια διαδρομή που προσφέρει συγκλονιστική θέα στο Νοτιο Κρητικό Πέλαγος και στις ακτές του Λέντα, ο δεύτερος από το χωριό Άγιος Κύριλλος κι είναι πιο βατός.

Η τριγύρω περιοχή είναι γεμάτη ήσυχες παραλίες που προσελκύουν ακόμη και γυμνιστές, όπως ο Δυσκός. Η παραλία μπροστά στον οικισμό του Λέντα προστατεύεται από τα ανατολικά από το Ακρωτήριο Ψαμιδομούρι και στα δυτικά από το ακρωτήριο «Λιοντάρι» ή Κεφάλα, που αποτελεί σημαντικό αρχαιολογικό χώρο. Εδώ βρισκόταν το παλιό λιμάνι του οικισμού του Λέντα, το οποίο έχει πλέον μεταφερθεί στο σύγχρονο αλιευτικό καταφύγιο στη Λούτρα. Είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία της περιοχής και αρκετά οργανωμένη, καθώς προσφέρονται οι βασικές υπηρεσίες όπως ομπρέλες, ντουζιέρες, ξαπλώστρες και θαλάσσια αθλήματα. Επίσης, ακριβώς δίπλα υπάρχουν πολλές ταβέρνες και δωμάτια για διαμονή. Σήμα κατατεθέν της είναι οι πάπιες, που σουλατσάρουν πάνω κάτω.
Merkmale
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Art
Bauland
Fläche
75.658 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Süden
Preisinformationen
Preis
€ 2.300.000
Preis pro m²
30 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+6 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren