Einzimmerwohnung Παλαιό Φάληρο, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
€ 400/Monat
2 Zimmer
35 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 06.06.2024
Beschreibung

Referenz: 950430

Παλαιό Φάληρο, παραθαλάσσια περιοχή μόλις 20 λεπτά με το λεωφορείο ή το τραμ από το κέντρο του Πειραιά και της Αθήνας, την Ακρόπολη, την Πλάκα, το Κεντρικό Λιμάνι και όλα τα διάσημα μουσεία. Κοντά και σε λεωφορείο από και προς το αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται ένα ισόγειο στούντιο, 35 τετραγωνικών μέτρων με δύο χώρους και πλήρες μπάνιο. Ευάερο, ευήλιο, ανεξάρτητο, με μικρό κήπο μπροστά του, απόλυτη αυτονομία και χωρίς κοινόχρηστα. Το διαμέρισμα έχει χώρο κουζίνας με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμένη με τα απαραίτητα, επίσης πλυντήριο ρούχων, ντουλάπα και συρταριέρα, καναπές - κρεββάτι δύο ατόμων και καναπές - κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ενός ατόμου. +100 ε για νερο και ρε,υμα
Διαθέτει WiFi, TV και κλιματισμό (ψύξη - θέρμανση) σε όλο τον χώρο.
Το διαμέρισμα απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα και την πιο διάσημη μαρίνα της Αθήνας, Floisvos Marine.
Mε τα πόδια κοντά σε όλα τα μέσα μεταφοράς και τον κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, την Αγίου Αλεξάνδρου, που έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος super markets, καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Επίσης ιατρεία πολλών ειδικοτήτων και φαρμακεία.
Απέχει μόνο 5' με το αυτοκίνητο από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ, το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ (πλωτό μουσείο), το νοσοκομείο μητρότητας Rea, το νοσοκομείο Onaseio και το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
Η περιοχή είναι η ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να είναι δίπλα στο κέντρο, αλλά δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο.. Τιμή: €500. Zirogiannis Real Estate (Παλλήνη), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106666690, email: mesitika@zirogianni.gr, zirogianni@gmail.com, website: www.zirogianni.gr
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
35 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Kosten
Preis
€ 400/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1990
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren