Einzimmerwohnung Ακριτών 18, 175 64, Παλαιό Φάληρο, Amfithea, Palaio Faliro

Palaio FaliroΑκριτών 18, 175 64, Παλαιό Φάληρο
€ 135.000
2 Zimmer
50 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 03.06.2024
Beschreibung

Referenz: 74-4813

Κωδικός ακινήτου: 74-4813 - Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1972 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, κήπο, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 135.000 €
Στην όμορφη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα αυτή της Αμφιθέας , ανάμεσα σε 3 πάρκα και παιδική χαρά πωλείται ένα εξαιρετικό ακίνητο για επένδυση ή για ένα ζευγάρι που θέλει να στεγαστεί σε μία ήσυχη και όμορφη γειτονιά ακόμα και για κάποιον που έχει επιλέξει τον εργένικο τρόπο ζωής.

Το ακίνητο βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς όπως διαπιστώνει και κάποιος στις φωτογραφίες καθώς έχει ανακαινιστεί το μπάνιο και έχουν γίνει βελτιώσεις σε κάποια κουφώματα και στο πάτωμα  το 2019.
Στο εσωτερικό θα βρούμε έναν μικρό χώρο υποδοχής που μπορεί κάποιος να τον χρησιμοποιήσει τοποθετώντας ένα γραφείο για να δουλεύει ή μία ντουλάπα για παραπάνω αποθηκευτικό χώρο.

Προχωρώντας στο εσωτερικό θα βρούμε ένα πολύ ωραίο σαλόνι με ξύλινη επένδυση και ένα ερκοντίσιον.
Στα δεξιά θα βρούμε το πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο με ντουζιέρα για εξοικονόμιση χώρου ,την υποδοχή πλυντηρίου και ένα παράθυρο για την απαραίτητη εξαέρωση και φυσικά για να μην μένει υγρασία ύστερα από κάποιο μπάνιο. Στο τέλος του μικρού διαδρόμου θα βρούμε την κουζίνα μας  και στα αριστερά μας το υπνοδωμάτιο με το ερκοντίσιον και μία μεγάλη ντουλάπα για την αποθήκευση των ρούχων. 
Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι που είναι περιμετρικά του διαμερίσματος και είναι ικανό να φιλοξενήσει ένα τραπέζι για να κάτσουν δύο άτομα.
Τέλος η κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου μαζί με τα κουφώματα αλουμινίου δίνουν στο ακίνητο την απαραίτητη ζεστασιά που χρειάζεται τον χειμώνα.
Το ζεστό νερό μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ανά πάσα στιγμή καθώς το διαμέρισμα διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα της 3όροφης πολυκατοικίας.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη και προσεγμένη πολυκατοικία με κοινόχρηστο κήπο τον οποίο φροντίζουν επιμελώς .

Το ακίνητο είναι άκρως επενδυτικό καθώς με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις μπορεί  να πιάσει μία άκρως ελκυστική απόδοση.

Η μοναδικότητα του ακινήτου βρίσκεται στην τοποθεσία του καθώς είναι σε απόσταση λιγότερη των 5 λεπτών με τα πόδια από την αγορά και σούπερ μάρκετ , παιδική χαρά και πάρκο για κάποιον που θέλει να απολαύσει μία ήρεμη βόλτα . Τα μεταφορικά μέσα είναι σε απόσταση 7 λεπτών και μπορούν να οδηγήσουν κάποιον είτε προς το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά είτε προς τα νότια προάστια και την παραλιακή .

Μία εξαιρετική επιλογή από την Wonder International Realty.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
50 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Gemeinschaftsgarten
Kosten
Preis
€ 135.000
Eigentumswohnungskosten
€ 40/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1972
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren