Duplexapartment, ausgezeichneter Zustand, 175 m², Koulidas, Markopoulo

Markopoulo
€ 550.000
4 Zimmer
175 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 04.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6720775

Πόρτο-Ράφτη
Εξαιρετικής αισθητικής και κατασκευής μεζονέτα 175τμ με βεράντες 152τμ, 3 επιπέδων σε συγκρότημα κατοικιών, με δική της ανεξάρτητη είσοδο και πολύ ωραία θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Η κατοικία διατίθεται πλήρως επιπλωμένη με υψηλής ποιότητας Ιταλικά έπιπλα και εξοπλισμένη έτοιμη για άμεση εγκατάσταση.
Διαθέτει 3 υ/δ (το 1 master), 2 μπάνια, 1 wc ξένων, playroom - γραφείο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, 1 kitchenette, αυτόνομη θέρμανση με
ατομικό λέβητα πετρελαίου, 5 a/c, αλουμίνια βαρέως τύπου, ηλεκτρικά ρολά, διπλά τζάμια, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, τζάκι, bbq, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, ηλεκτρικές τέντες, 2 αποθήκες, ανεξάρτητη είσοδο με κήπο, 1 υπόγεια θέση στάθμευσης και
1 ανοικτή θέση στο πάρκινγκ του συγκροτήματος.
Στο πρώτο επίπεδο βρίσκουμε ένα υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο και μία αποθήκη.
Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται ο πολύ ωραίος καθιστικός χώρος ενιαίος με την κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 πλήρες μπάνιο, wc ξένων και βεράντες με ανεμπόδιστη θέα που εξυπηρετούν όλους τους χώρους του ορόφου.
Στο τρίτο επίπεδο βρίσκουμε το playroom – γραφείο με ξεχωριστή kitchenette που εξυπηρετεί όλους τους εξωτερικούς χώρους της μεγάλης βεράντας με το barbecue όπου υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί jacuzzi.
Ο ιδιοκτήτης αγόρασε το 2021 την κατοικία ημιτελή όπου την ολοκλήρωσε με εξαιρετικά υλικά και την εξόπλισε πολυτελώς με ότι χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι. Είναι δε κάτοικος εξωτερικού και την έχει κατοικίσει ελάχιστα με αποτέλεσμα να την παραδώσει σε άριστη κατάσταση.
Βρίσκεται 500 μέτρα από τις ωραίες οργανωμένες παραλίες της περιοχής που βρίσκονται τα καφέ – εστιατόρια, wine bar, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπως και από τον σταθμό μετρό Κορωπίου.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
175 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 550.000
Energieeffizienz
Baujahr
2010
Zustand
Modernisiert
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren