Άποψη χώρου
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
1/21
Κουζίνα
Κουζίνα

Zweizimmerwohnung Κέντρο, Zentrum, Oreokastro

OreokastroΚέντρο
€ 160.000
2 Zimmer
110 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 28.07.2024
Beschreibung

Referenz: 10-6322

Κωδικός ακινήτου: 10-6322 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, τζάκι, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 18 τ.μ. - Τιμή: 160.000 €
Κωδικός ακινήτου: 10-6322

Σε μια από τις πιο ιδιαίτερες τοποθεσίες του Ωραιοκάστρου, στο κέντρο της πόλης, πωλείται ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 1ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 110 τ.μ., αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο χώρο σαλοκουζίνας και ένα μπάνιο. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2007 και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, συνθετικά κουφώματα, πατώματα από πλακάκι, θωρακισμένη εισόδο και άλλες πολλές προσθήκες που κάνουν τη διαμονή εδώ εξαιρετικά άνετη και ευχάριστη.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος είναι οι μεγάλες βεράντες του, συνολικά 18 τ.μ., που προσφέρουν μια  θέα στο γύρω τοπίο και την πόλη του Ωραιοκάστρου. Επιπλέον, η σοφίτα του διαμερίσματος προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης ή ακόμη και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός επιπλέον υπνοδωματίου.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης και άλλες προσθήκες, όπως τζάκι, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια και εσωτερική σκάλα. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, για να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του διαμερίσματος, με την κεραμοσκεπή του και την ανοιχτωσιά του, συνδυάζει τέλεια την παραδοσιακή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητά σας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις και τα καταστήματα της πόλης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε δημόσια μέσα μεταφοράς και το κέντρο της πόλης του Ωραιοκάστρου.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό διαμέρισμα σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του Ωραιοκάστρου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά αυτήν την υπέροχη κατοικία.

Τιμή: 160.000€
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150€+ Φ.Π.Α. Για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος ΣΜΘ - ΟΜΑΣΕ
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
110 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 160.000
Preis pro m²
1.455 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2007
  • Heizung

    Unabhängige heizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+18 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren