1/14

Einfamilienhaus Επαρχιακή Οδός Κολυμβάρι-Πανέθυμος, Πλατανιάς 73006, Drakona, Kolimvari

KolimvariΕπαρχιακή Οδός Κολυμβάρι-Πανέθυμος, Πλατανιάς 73006
€ 42.000
37 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 28.08.2024
Beschreibung

Referenz: ΑΚ 2384

AK 2384
Μικρό πέτρινη κατοικία μέσα στη φύση

​Μικρή πέτρινη κατοικία σε θαυμάσια περιοχή, νότια από το παραθαλάσσιο χωριό του Κολυμπαρίου μόλις 10 λεπτά απόσταση, κατάλληλη για τις διακοπές σας.
Πρόκειται για ένα πέτρινο ισόγειο σπίτι 37 τ.μ. καθώς που βρίσκονται σε μεγάλο αγροτεμάχιο με εμβαδόν 751 τ.μ.
Δίπλα στο σπίτι υπάρχει επίσης ένα ασκεπές ερείπιο 45 τ.μ. στο οποίο όμως δεν μπορεί να βγει άδεια επισκευής.
Το έδαφος του οικοπέδου έχει μικρή κλίση ανατολικά και χωρίζεται σε δύο μικρές επίπεδες αναβαθμίδες, έχοντας αρκετό χώρο για την δημιουργία ενός λαχανόκηπου, χώρο για το πάρκινγκ σας καθώς και για να φυτέψετε διακοσμητικά φυτά. Στον κήπο ήδη υπάρχουν κάποια αιωνόβια ελαιόδεντρα και ένα καρποφόρο αβοκάντο.

Στο κτήριο έχουν γίνει κάποιες δομικές εργασίες και έχει τοποθετηθεί καινούργια λαμαρινοσκεπή. Εσωτερικά το μικρό αυτό σπίτι είναι ενιαίο, υπάρχει σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα και χρειάζεται το δικό σας γούστο για να το διαρρυθμίσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Σημειώστε ότι το αγροτεμάχιο δεν είναι οικοδομήσιμο και δεν υπάρχει η δυνατότητα για επι πλέον δόμηση και δεν μπορείτε να επισκευάσετε το ασκεπές ερείπιο. Μπορείτε όμως να επισκευάσετε το πέτρινο κτήριο τα 37 τ.μ. σε μονόχωρο ή δίχωρο στούντιο και να ζήσετε σε μια ήσυχη γειτονιά μέσα στην φύση.
Στο κοντινό Κολυμπάρι υπάρχουν πολλά μαγαζιά και υπηρεσίες όπως τράπεζα, ταχυδρομείο, φαρμακείο, ιατρείο, σούπερ μάρκετ, πολλές ταβέρνες με παραδοσιακά κρητικά φαγητά, καφετέριες, σχολεία όλων των βαθμίδων, ξενοδοχεία και άλλα. Η παραλία του Κολυμπαρίου είναι ιδανική για μπάνιο για περίπατο και για ώρες χαλάρωσης. Η απόσταση από την πόλη των Χανίων και το αεροδρόμιο είναι περίπου 30 και 40 λεπτά οδήγησης, αντίστοιχα.

Εμβαδόν κατοικίας 37 τ.μ.
Εμβαδόν αγροτεμαχίου 751 τ.μ.
Τιμή Ευρώ 42.000 συν έξοδα μεταβίβασης.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Fläche
37 m²
Garage, parkplätze (auto)
2 parkplatz(e)
Preisinformationen
Preis
€ 42.000
Preis pro m²
1.135 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Η

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+11 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren