Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Lefkos Pirgos, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 5.000/Monat
4 Zimmer
160 m²
2 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 22.05.2024
Beschreibung

Referenz: 489735

Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας, ιδανικό για οικογένειες και μικρές παρέες που αναζητούν μια αξέχαστη διαμονή στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ακριβώς μπροστά στην όμορφη θάλασσα!

Το άνετο διαμέρισμά μας διαθέτει δύο φιλόξενα υπνοδωμάτια - το ένα με ένα άνετο διπλό κρεβάτι για έναν ήσυχο βραδινό ύπνο και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια, ιδανικό για αδέρφια ή φίλους. Κάθε δωμάτιο έχει διακοσμηθεί προσεκτικά για να προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, διασφαλίζοντας ότι θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας από τη στιγμή που θα μπείτε μέσα.

Η καρδιά του διαμερίσματος είναι το σαλόνι, ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα εξερεύνησης της πόλης. Είναι εξοπλισμένο με άνετα καθίσματα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να συνομιλήσετε ή να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μοντέρνα μπάνια, και τα δύο εξοπλισμένα με ντους ψιλής βροχής, προσφέροντας μια εμπειρία σπα που θα σας ανανεώσει και θα σας ανανεώσει. Έχουμε φροντίσει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Οι λάτρεις της μαγειρικής θα απολαύσουν την πλήρη κουζίνα μας, με όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία νόστιμων γευμάτων. Συγκεντρωθείτε γύρω από την τραπεζαρία για να απολαύσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες, κάνοντας το φαγητό σας τόσο ευχάριστο όσο και την εξερεύνηση της τοπικής κουζίνας.

Βγείτε έξω στο μπαλκόνι, διακοσμημένο με έπιπλα εξωτερικού χώρου, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για πρωινό καφέ ή βραδινό ποτό, όλα αυτά με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Είναι τέτοιες στιγμές που κάνουν τις διακοπές αξέχαστες.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
160 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 5.000/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren