Studio-Wohnung zu verkaufen, Zentrum, Thermi

Thermi
€ 160.000
2 Zimmer
44 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: W-02VVN2

Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με θέα θάλασσα, φημισμένης κατασκευαστικής εταιρείας, με αποκλειστική χρήση βεράντας 52 τ.μ. πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ενεργειακής κλάσης και υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας. Το ακίνητο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο - τριώροφης οικοδομής- και αποτελείται από ενιαίο φωτεινό σαλόνι- κουζίνα με πρόσβαση στο ευρύχωρο μπαλκόνι. Ένα υπνοδωμάτιο με πρόσβαση στο μπαλκόνι, ένα άνετο μπάνιο, μια εξωτερική αποθήκη όπως και ο χώρος στάθμευσης, καθιστούν το ακίνητο ιδανική κατοικία και επενδυτικη επιλογή! Το έργο θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2025.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Θέρμη βρίσκεται στο νοτιανατολικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης σε απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Θέρμη πλέον αποτελεί ένα από τα πιο εύπορα προάστια της Θεσσαλονίκης που αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή αποτελείται από αρκετά νεόδμητα ακίνητα αλλά και συγκροτήματα μεζονετών. Στην ευρύτερη περιοχή οι κάτοικοι βρίσκουν σε κοντινή απόσταση το “Mediterranean Cosmos Mall” ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της πόλης που προσφέρει ποικιλία επιλογών στους επισκέπτες. Επίσης, στην περιοχή βρίσκονται αρκετά ιδιωτικά σχολεία όπως τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη.

Στη Θέρμη βρίσκεται το φράγμα το οποίο προσφέρει μια ανάσα πρασίνου στους κατοίκους αναδεικνύοντας την περιοχή καθώς διαθέτει πλούσιο φυσικό περιβάλλον και είναι ιδανικό για σύντομες αποδράσεις εκτός πόλης. Ένα ακόμα ιστορικό σημείο της περιοχής είναι τα Λουτρά της Θέρμης που ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να αναβαθμιστούν μέσο από ένα έργο με στόχο την ανάπτυξή τους.

Προσβασιμότητα: Σε κοντινή απόσταση από τη Θέρμη διέρχονται ο Ε.Ο 16 και ο αυτοκινητόδρομος 24 που συνδέουν τη Θέρμη με την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή με δύο λεωφορειακές γραμμές.

Επενδυτική Δύναμη: Ο πληθυσμός της περιοχής αυξάνεται ολοένα και περισσότερο προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επενδυτών.
Merkmale
Art
Studio-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
3
Aufzug
Ja
Fläche
44 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 160.000
Energieeffizienz
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Heizung

    Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren