Zweizimmerwohnung Renovierung notwendig, dritte Etage, Zentrum, Kallithea

Kallithea
€ 100.000
3 Zimmer
50 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 24.05.2024
Beschreibung

Referenz: 18008

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα εμβαδού 50 τ.μ. 3ου ορόφου στην Καλλιθέα. Το διαμέρισμα έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και έχει υπέροχο φως στα δωμάτια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με ξύλινο πάτωμα, χώρο καθιστικού, κουζίνα και χολ, ευρύχωρο μπάνιο και λοιπούς αποθηκευτικούς χώρους εντός του διαμερίσματος. Χρήζει ανακαίνισης με τη δυνατότητα άριστης χρήσης.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, ενδιάμεσα της Πλατείας Δαβάκη Καλλιθέας (όπου μελλοντικά θα δημιουργηθεί σταθμός Μετρό) και της Πλατείας Νέας Σμύρνης (όπου υπάρχει σταθμός Τραμ), πλησίον του Πάρκου και Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που φιλοξενεί την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη, του Πολιτιστικού Κέντρου Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, του Άλσους Νέας Σμύρνης, του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλλιθέας, και μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη. Άμεση γειτνίαση με δύο Πανεπιστήμια (Πάντειο και Χαροκόπειο), την Σιβιτανίδειο Σχολή, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, super market, μεγάλη εμπορική και δημοτική αγορά.
Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση σε κοινωφελή χώρο πρασίνου στην γειτονιά και σε συγκοινωνία που δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης τόσο στο παραλιακό μέτωπο και τη θάλασσα, όσο και στο κέντρο της Αθήνας.
Αφορά περίπτωση οικιστικού ακινήτου τόσο προς ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8504
☎️ 210 6812500
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
50 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 100.000
Energieeffizienz
Baujahr
1971
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren