Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, zweite Etage, Historisches Zentrum, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 7.500/Monat
3 Zimmer
80 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 23.05.2024
Beschreibung

Referenz: 345115

Ένα πλήρως ανακαινισμένο, γαλήνιο, χειροποίητο διαμέρισμα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, τη Λεωφόρου Νίκης.

Ιδανικό για μικρές οικογένειες και ζευγάρια, το διαμέρισμα προσφέρει ζεστή θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Το διαμέρισμα παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια αναζωογονητική διαμονή. Αυτό το μέρος θα μπορούσε να είναι το σπίτι του παραδείσου στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με κρεβάτι queen size, το ένα εκ των οποίων έχει τοποθετημένη ντουλάπα με μεγάλη αποθήκη. Το σαλόνι, εξοπλισμένο με τον πιο απαλό γωνιακό καναπέ της αγοράς, προσφέρει συγκλονιστική άνεση απολαμβάνοντας τη θαλασσινή αύρα και τη θέα. Με τον ευρύχωρο χώρο εργασίας του και το Διαδίκτυο οπτικών ινών 200mbps, είναι επίσης ιδανικό για εξ αποστάσεως εργασία και για μακροχρόνιους ενοικιαστές.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον, πρακτικό και βολικό. Διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για μια ξεκούραστη διαμονή, όπως πλυντήριο ρούχων, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Οι μπαλκονόπορτες είναι διπλά τζάμια, γεγονός που ελαχιστοποιεί τυχόν θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία δωματίου.

Αφιερώστε λίγο πίσω σας όλα τα βάρη και εκτιμήστε την τροπική όαση που προσφέρεται στο κατώφλι σας πριν βγείτε για να εξερευνήσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
80 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 7.500/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Zustand
Modernisiert
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren