Vierzimmerwohnung fünfte Etage, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 780.000
5 Zimmer
168 m²
3 Badezimmer
Etage 5
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 24.05.2024
Beschreibung

Referenz: 18017

Στην καρδιά της αθηναϊκής ριβιέρας, πλησίον του πάρκου του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, θα συναντήσεις αυτό το πολυτελές οροφοδιαμέρισμα 5ου ορόφου του 2005. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική καθώς απέχει μόλις 300 μέτρα από την θάλασσα και βρίσκεται δίπλα στην κεντρική αγορά, τις μεγάλες λεωφόρους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το οροφοδιαμέρισμα διαθέτει: 4 υπνοδωμάτια (το 1 master), 2 μπάνια και 1 wc, 1 θέση στάθμευσης υπόγεια κλειστή και με συναγερμό. 1 εξωτερική αποθήκη υπογείου 5 τ.μ., ενιαία σαλονοτραπεζαρία με καλαίσθητο τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα και 3 μπαλκόνια. Οι επιπλέον ανέσεις που διαθέτει είναι: ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, δρύινα πατώματα σε όλους τους χώρους, μεγάλη βεράντα με θέα στην θάλασσα του Φλοίσβου, την Μαρίνα Ζέας και τον Λυκαβηττό, τέντες ηλεκτρικές και χειροκίνητες, αλουμίνια με διπλά τζάμια και σίτες, συναγερμό τόσο στο οροφοδιαμέρισμα, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους (ταράτσα, υπόγειο γκαράζ) και θυροτηλεόραση.
Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2005 και διαθέτει ασανσέρ που κινείται σε όλα τα επίπεδα, υπόγειο γκαράζ και αποθήκες με συναγερμό, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, μεγάλο κοινόχρηστο κήπο στην πίσω πλευρά του κτίσματος και πόρτα ασφαλείας.
Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία ακινήτου, καθώς είναι κατάλληλο για μεγάλη οικογένεια, αλλά και για επενδυτικό σκοπό όπως η παροχή golden visa. Απέχει μόλις 4 λεπτά από την στάση τραμ Τροκαντερό και 14 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον σταθμό μετρό Νέος Κόσμος.
Η απεριόριστη θέα, το άπλετο φως που διαχέει το οροφοδιαμέρισμα και η ζεστασιά που προσδίδει η αισθητική του το καθιστούν ιδανικό για να το επισκεφτεί κάποιος και να το λατρέψει.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8510
☎️ 210 6812500
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
168 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 780.000
Energieeffizienz
Baujahr
2005
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren