Anzeige aktualisiert am: 24.05.2024
Beschreibung

Referenz: 938439

Μεταξουργείο Το κτίριο της είναι κατασκευασμένο για χρήση γραφείων με άριστα υλικά και πλήρη λειτουργικότητα.
Από απόψεως θέσεως ευρίσκεται σε κεντρικότατο δρόμο της Αθήνας, χωρίς τα μειονεκτήματα με τα οποία συνδέονται παρόμοια κτίρια. Επειδή διαθέτει και δεύτερη είσοδο από πλαϊνή είσοδο, δρόμο σχετικά ήσυχο, και επειδή μπροστά σε αυτήν την είσοδο έχει τον ακάλυπτο του χώρο που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, μπορεί να διακινούνται από την είσοδο αυτήν πρόσωπα και πράγματα με σχετική άνεση. Επίσης, ενώ το κτίριο βρίσκεται σε σημείο με συγκοινωνίες προς κάθε κατεύθυνση, συγχρόνως είναι στο όριο του κυκλοφοριακού δακτυλίου, όπου υπάρχουν χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, ώστε να μπορεί να εξυπηρετούνται οι ένοικοι καθημερινώς με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.
Οι προσφερόμενοι όροφοι του κτιρίου μετά των κοινοχρήστων χώρων αποτελούν ουσιαστικά ένα αυτοτελές κτίριο, ανεξάρτητο από την ύπαρξη του καταστήματος, με το οποίο δεν υπάρχει η έννοια των κοινόχρηστων δαπανών, διότι οι όροφοι θα λειτουργούν αποκλειστικά κατά τη βούληση και τις ανάγκες τους.
Κάθε όροφος είναι ένας ενιαίος χώρος, χωρίς κολώνες, με ενιαίο πλαστικό δάπεδο και παρέχει τη δυνατότητα οποιασδήποτε διαρρύθμισης ή και την δημιουργία μιας αίθουσας.
Διαθέτει δυο ανεξάρτητους αυτόματους ανελκυστήρες των πέντε ατόμων έκαστος, ώστε να υπάρχει άνετη και ταχύτατη εξυπηρέτηση, αλλά και εφεδρεία του ενός σε περίπτωση βλάβης του άλλου.
Υπάρχει κεντρική θέρμανση με σώματα RUNTAL της ΒΙΟΣΩΛ, αλλά παράλληλα υπάρχει και ηλεκτρική εγκατάσταση σε κάθε όροφο για την τοποθέτηση και ψυκτικών συσκευών air conditioning. Σημειωτέον ότι για κάθε όροφο υπάρχει ιδιαίτερη τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με ιδιαίτερο μετρητή, ώστε να είναι δυνατή η αντιμετώπιση οιουδήποτε αυξημένου ηλεκτρικού φορτίου.
Σε κάθε όροφο υπάρχει συγκρότημα δυο αποχωρητηρίων με έναν προθάλαμο με νιπτήρα. Το κάθε συγκρότημα ορόφου εξυπηρετείται με ιδιαίτερο μετρητή της ΕΥΔΑΠ.
Γραμμές τηλεφώνου υπάρχουν άφθονες για την εξυπηρέτηση κάθε σχετικής ανάγκης.
Η πρόσοψη του κτιρίου είναι υπενδεδυμένη με φύλλα αλουμινίου, τα δε υαλοστάσια είναι εξ αλουμινίου συρόμενα.
Η κύρια είσοδος, τα πλατύσκαλα και κλιμακοστάσιο, είναι επενδεδυμένα με λευκό μάρμαρο Πεντέλης.
τήριο επαγγελματικών χώρων
€1.700.000. Infocasa Real Estate Kifisia, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106233945, email: info@infocasa.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
1.400 m²
Zimmer
3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
8 Stockwerke
Kosten
Preis
€ 1.700.000
Energieeffizienz
Baujahr
1977
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren