Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
1/10
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi

Bauland zur Verkauf

Vari - VarkizaΒάρη - Βάρκιζα
€ 790.000
830 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 16.08.2024
Beschreibung

Referenz: 715905

Πωλείται προνομιούχο οικόπεδο 830τμ στην οικιστικά άνετη περιοχή του υπολοίπου Ασυρμάτου Βάρκιζας, πλησίον της παραλιακής Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου. Με διαστάσεις 18 Χ 46μ περίπου, σχήματος τραπεζίου, επίπεδο, το οικόπεδο έχει δυτική πρόσοψη 18μ σε ασφάλτινη οδό, είναι εντός σχεδίου πόλης, διατηρεί αρτιότητα και οικοδομησιμότητα 380τμ περίπου αμιγούς κατοικίας, με μέγιστο ύψος 7,5μ συν 1,5μ κεραμοσκεπή, μεσοσταθμικό συντελεστή δόμησης 0,46 και συντελεστή κάλυψης έως 60%. Η επίπεδη έκταση δεν εμποδίζει τον ορίζοντα 360ο, ενώ είναι ελεύθερη απο 3 πλευρές, Α, Ν και Δ. Δε διέρχονται από αυτό εναέριες γραμμές υψηλής τάσης ΔΕΗ, αγωγός φυσ. αερίου, οδός προ του 1923 ή ρέμα, δεν υπάρχουν διατηρητέα κτίσματα στα γειτονικά αγορατεμάχια, ενώ εντός του οικοπέδου υπάρχουν μερικά δένδρα και ανενεργή γεώτρηση.
Η θέση του οικοπέδου βρίσκεται σε απόσταση 120μ από την οδό Βάρης-Βάρκιζας (Βσ. Κωνσταντίνου), 150μ από φαρμακεία, 350-500μ από σχολεία, οδική απόσταση 650μ από την παραλιακή Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, 750μ από την παραλία Βάρκιζας, 950μ από τη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου, 1,5χλμ από το εμπορικό κέντρο Βάρκιζας, 4χλμ από τη Βουλιαγμένη, 7,5χλμ από τη Γλυφάδα και 18χλμ από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Κατάλληλο μόνο για κατοικία, με προοπτική ανέγερσης 1 ή 2 επίπεδων μονοκατοικιών ή μεζονετών. Βίντεο ξενάγησης και ορίζοντα: https://www.youtube.com/watch?v=ChQqf5eiQCU
Σε απόσταση μόλις 40 λεπτών από την Αθήνα, συναντά κανείς στη Βάρκιζα μια ανέκαθεν παραθεριστική περιοχή για τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά που εξελίχθηκε σε τόπο μόνιμης κατοικίας για πολλούς και αποτελεί πλέον μια από τις πιο περιζήτητες και ακριβές περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας και των νοτίων προαστίων γενικότερα. "Νησιωτικός" αέρας, πολλές κοντινές οργανωμένες ή μη υπέροχες παραλίες, αρκετές επιλογές παραδoσιακής και μοντέρνας εστίασης, άφθονη νυκτερινή ζωή σε κοντινή ή πιο μακρινή απόσταση δίνουν μια άλλη αίσθηση ελευθερίας και ευχάριστης διαμονής σε όποιους δεν επιζητούν πλέον τον αστικό ιστό. Αξιοσημείωτη η κοντινή παρουσία της πιο γνωστής, οργανωμένης και πολυδιάστατης πλαζ «Varkiza Resort Yabanaki» (σε απόσταση 750μ) με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά, αλλά και του εμβληματικού διεθνούς φήμης all-day "Island Club" τους καλοκαιρινούς μήνες (σε απόσταση 2,5χλμ). H περιοχή προσφέρει δε όλες τις βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατοίκων, όπως νομικές, ιατρικές, τραπεζικές, δημόσιας τάξης και εμπορικές/επιχειρηματικές.
Αποκλειστικότητα KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
830 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Süden, Westen
Preisinformationen
Preis
€ 790.000
Preis pro m²
952 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+7 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren