Gewerbeimmobilien zur Miete

Ampelokipoi - PentagonΜιχαλακοπούλου, 200
€ 2.000/Monat
250 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 28.05.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6763407

Φωτογραφίες θα δημοσιεύσω πολύ σύντομα από το εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος. Φυσικά εξωτερικά μπορείτε να έχετε μια εικόνα απο το google maps.

Ευρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου & στον αριθμο 200 , στο τμήμα μήκους περίπου 300 m ανάμεσα στην οδό φειδιππίδου (που οδηγεί στο νοσοκομειο παίδων) και στην οδό Μεσογείων. Το τμήμα αυτό του δρόμου είναι μονής κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Μεσογείων. Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος αποτελεί την έξοδο της Αθήνας πρός την ανατολική αττική.
Είναι γωνιακό κατάστημα , και στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος. Έχει 3 επίπεδα, ισόγειο 100 τμ , υπόγειο 100 τμ , πατάρι ( από κατασκευή ακινήτου, με πάτωμα τσιμεντένια πλάκα) 50 τμ.. Το υπόγειο είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό εξαερισμού. Και τα τρία επίπεδα επικοινωνουν με εσωτερική σκάλα. Το ισόγειο και το πατάρι επικοινωνούν με σκάλα ξεχωριστή , φαρδιά και πολυτελούς κατασκευής.
Στην περιοχή γενικότερα υπάρχουν πολύ μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, τράπεζες, κλπ, Σε πολύ μικρή απόσταση (300 m) τα 2 νοσοκομεία παίδων, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν , τα υπουργεία δικαιοσύνης, εσωτερικών, η σχολή χωροφυλακής , το δημοτικό κτηνιατρικό νοσοκομείο.

Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Gewerbeimmobilien
Fläche
250 m²
Gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Andere Merkmale
  • Eckposition
Preisinformationen
Preis
€ 2.000/Monat
Preis pro m²
8 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 1/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Η

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson