Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

Ilioupoli
€ 155.000
3 Zimmer
70 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 29.05.2024
Beschreibung

Referenz: 432241

Όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα στην Ηλιούπολη 70 τ.μ., πρώτου ορόφου, ιδανικό για οικογένειες ή επενδυτές. Απολαύστε άνεση και λειτουργικότητα σε ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια της Αθήνας. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια φωτεινά και ευρύχωρα, ένα μπάνιο και μια ανεξάρτητη κουζίνα.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, κοντά σε σχολεία, καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Με άριστη ποιότητα κατασκευής και προσεγμένη συντήρηση, το διαμέρισμα προσφέρει μια προνομιακή τοποθεσία με γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά μακριά από το θόρυβο της πόλης. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για ενοικίαση με σταθερή απόδοση.
Η Ηλιούπολη διακρίνεται επίσης για την ασφάλεια και τη φιλική ατμόσφαιρά της, κάνοντας την ένα από τα πιο δημοφιλή προάστια για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ηρεμία της περιφέρειας με την άνεση και τις ανέσεις της πόλης. Με μια ποικιλία από κατοικίες, από παραδοσιακά σπίτια μέχρι σύγχρονα διαμερίσματα .
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 70 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1978, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μωσαϊκό, Επιφάνεια oικοπέδου: 200 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Ζ, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 5500, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
70 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 155.000
Eigentumswohnungskosten
€ 1/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1978
Zustand
Modernisiert
Energieeffizienzklasse
Ζ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren