Duplexapartment Λαύκος, Greece, Zentrum, Sipiada

SipiadaΛαύκος, Greece
€ 150.000
3 Zimmer
93 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 03.06.2024
Beschreibung

Referenz: 25326-10254


Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ιάσονας Φιλιππίδης, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Η μεζονέτα με κωδικό ακινήτου 25326-10254 βρίσκεται στην περιοχή Σηπιάδα, Λαύκος και προσφέρεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένη. Πρόκειται για διώροφη κατοικία συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ., κατασκευασμένη το 1950, το 2002 έγινε ολική ανακαίνιση και προσσθήκη κουζίνας, κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση Η.

Η κατοικία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Διαθέτει θέρμανση πετρελαίου και επιπρόσθετα για θέρμανση αλλά και ψύξη το καλοκαίρι, κλιματισμό a/c.  Επίσης, διαθέτει ξύλινα κουφώματα και το πάτωμα συνδυάζει πέτρα και ξύλο, προσδίδοντας μια παραδοσιακή και ζεστή αίσθηση στον χώρο.

Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει ντουλάπες, τζάκι και ηλεκτρικές συσκευές, κάνοντας τη διαβίωση πιο άνετη και πρακτική. Η εσωτερική σκάλα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα δύο επίπεδα του σπιτιού, εξασφαλίζοντας μια ομαλή ροή μεταξύ των χώρων.

Αυτή η γοητευτική και πλήρως εξοπλισμένη μεζονέτα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα παραδοσιακό και λειτουργικό σπίτι σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή.

Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
93 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Möbliert
Kosten
Preis
€ 150.000
Energieeffizienz
Baujahr
1950
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren