Zweizimmerwohnung Σκιάθου 37, Αθήνα 11254, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΣκιάθου 37, Αθήνα 11254
€ 85.000
5 Zimmer
67 m²
2 Badezimmer
Etage M
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 03.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6770967

Αν είστε επενδυτής ακινήτων, ας αφήσουμε τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους και όχι να εστιάζουμε στην περιοχή ή την ηλικία του ακινήτου. Η σημερινή καταχώριση προσφέρει ακαθάριστη απόδοση 10,3% στην επένδυσή σας, χωρίς να χρειάζεται ανακαίνιση, επίπλωση ή επισκευή - είναι μια αγορά με το κλειδί στο χέρι. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει λίστα αναμονής πιθανών ενοικιαστών. Τα διαμερίσματα θα είναι μισθωμένα και ο νέος ιδιοκτήτης θα εγκρίνει τα πάντα πριν από τη συναλλαγή πώλησης.

Το διαμέρισμα έχει χωριστεί σε δύο πλήρως επιπλωμένα στούντιο, τα οποία μοιράζονται μια ενιαία κύρια είσοδο ασφαλείας και διάδρομο. Κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του ηλεκτρικό πίνακα. Παρά το γεγονός ότι είναι διαμερίσματα κάτω επιπέδου, διαθέτουν μεγάλα εξωτερικά παράθυρα εφοδιασμένα με κάγκελα ασφαλείας και μέτρα προστασίας της ιδιωτικότητας.

Κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε, όπως πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο, έπιπλα και τηλεόραση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
67 m²
Zimmer
5 (2 schlafzimmer, 3 andere), 2 badezimmer
Etage
Zwischengeschoss
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Möbliert
Kosten
Preis
€ 85.000
Energieeffizienz
Baujahr
1964
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren