Dreizimmerwohnung Αλεξανδρείας 67, Θεσσαλονίκη 54645, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΑλεξανδρείας 67, Θεσσαλονίκη 54645
€ 288.000
4 Zimmer
105 m²
Etage 3
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 25.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1001-47

Πωλείται εκπληκτικά ανακαινισμένο διαμέρισμα 105 τ.μ. και τριών υπνοδωματίων, με μοναδική διαρρύθμιση, σε πολύ καλή περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, δίπλα στο εμπορικό σημείο της Μαρτίου και δύο λεπτά από την παραλιακή γραμμή στο ύψος του Μεγάρου μουσικής. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο οικοδομής (πολύ καλή κατάσταση) και είναι τριών προσόψεων με νότιο προσανατολισμό, με μπαλκόνια σε κάθε όψη του. Δίπλα στην κατοικία υπάρχει στάση λεωφορείου (20 μέτρα) για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, καθώς και στάση μετρό (200 μέτρα).



Η εσωτερική του διαρρύθμιση έχει ως εξής :

Σάλο- Κουζίνα
Τραπεζαρία
Μπάνιο
1 Master Bedroom με ensuite μπάνιο.
2 Υπνοδωμάτια
Αποθήκη-Laundry

Το διαμέρισμα ανακαινίζεται με πολυτελή υλικά και μοντέρνες προδιαγραφές.



Σε όλο το δάπεδο του εσωτερικού χώρου έχει επιλεχθεί να τοποθετηθεί πλακίδιο Glow Onyx του οίκου KARAG (60x120cm), με βάση κατασκευής του τον γρανίτη. Για τους εξώστες έχει επιλεχτεί το πλακίδιο Multistone Grey Matte του ίδιου οίκου (30χ60cm). Στα μπάνια θα τοποθετηθεί πλακίδιο Vience Black, και Madox io Blanco (Πέτρα) και μέσα θα έχει στήλη υδρομασάζ, εντοιχισμένη μπαταρία νιπτήρος και καθρέφτη με κρυφό φωτισμό LED.



Η κουζίνα θα κατασκευαστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας σε όλα τα στάδιά της, από την επιλογή των υλικών και επιφανειών μέχρι των μηχανισμών. Με άνθυγρη Ξυλεία Α΄ Ποιότητας, Ιταλικού Design και γερμανικών μηχανισμών.



Η θέρμανσή του γίνεται με ατομικό φυσικό αέριο με λέβητα συμπύκνωσης Pigma Advance 25kw, που συμβάλει στην βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Ο Λέβητας είναι Smart.



Η ηλεκτρολογική καλωδίωση, καθώς και η εγκατάσταση γραμμών τηλεφώνου έχει γίνει με υλικά Legrand ABB και όλα τα καλώδια και οι σωλήνες έχουν πιστοποιήσεις με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Οι διακόπτες είναι της εταιρείας SCHNEIDER.



Τέλος τα εξωτερικά κουφώματα είναι συνθετικά Aluplast Ideal 4000, με διπλή ενεργειακή υάλωση τρίτης γενιάς, βάθος κάσας 70mm, που εγγυάται την άριστη θερμομόνωση των χώρων.



Τα εσωτερικά κουφώματα είναι κατασκευής Alfa wood Group, με ηχοαπορροφητική κυψέλη και ηχομονωτικά λάστιχα, καθώς και μαγνητική κλειδαριά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας :
http://www.bluestonerealty.gr για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καινούργια ακίνητά μας.

*Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας καθώς και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

*Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική τοποθεσία του ακινήτου.

25ης Μαρτίου 79, Ανάληψη
Τ.Κ.: 54248

info@bluestonerealty.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
105 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes)
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Kosten
Preis
€ 288.000
Eigentumswohnungskosten
€ 15/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1973
Zustand
Modernisiert
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren