Einzimmerwohnung Σπύρου Λούη 4, Θεσσαλονίκη 546 22, Ελλάδα, Kamara - Rotonta, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - ZentrumΣπύρου Λούη 4, Θεσσαλονίκη 546 22, Ελλάδα
€ 399/Monat
1 Zimmer
28 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 06.06.2024
Beschreibung

Referenz: 61604

Θεσσαλονίκη, Κέντρο: Ενοικιάζεται ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 28τ.μ. στον 2ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα και μπάνιο. Είναι διατηρητέα, πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1933 και διαθέτει θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, σίτες, καλωδιακή τηλεόραση.. Τιμή 399€ | Κωδικός Ακινήτου: #61604

Γκαρσονιέρα 28 τ.μ. καθαρά & περίπου 30 τμ μεικτά, οπίσθια, σε ψηλοτάβανο διατηρητέο κτήριο του 1933. Βρίσκεται στον 2ο όροφο με ασανσέρ. Αποτελείται από υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, ξεχωριστό κουζινάκι και μπάνιο (έχει 2 παράθυρα για εξαερισμό τα οποία έχουν & σίτες, καθώς & γυάλινη καμπίνα/ντουζιέρα). Έχει ανακαινιστεί το 2024. Δεν έχει κατοικηθεί ακόμη. Είναι πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές (εκτός από φουρνάκι, αλλά αν θέλει κάποιος να βάλει μπορεί να το τοποθετήσει πάνω από το πλυντήριο), κλιματισμό AC inverter (καλό κλιματιστικό, οικονομικό για ψύξη & θέρμανση, ολοκαίνουργιο), Smart TV, διπλά τζάμια και θωρακισμένη πόρτα. Επίσης έχει οικιακό εξοπλισμό. Τα κατοικίδια δεν είναι δεκτά. Δεν νοικιάζεται άδειο. Έχει σίτες, θωρακισμένη πόρτα & πλυντήριο ρούχων στο μπαλκόνι. Έχει γίνει ειδική κατασκευή με δίχτυ ώστε να μην πλησιάζουν & λερώνουν τα πουλιά το μπαλκόνι. Υπάρχει μία ντουλάπα εντός σπιτιού & μία για αποθήκευση πραγμάτων στο μπαλκόνι & πατάρι στο πάνω μέρος της κουζίνας. Η οικοδομή έχει οπτική ίνα. Διαθέτει μπαλκόνι που κοιτάζει στο πίσω μέρος της οικοδομής. Κωδικός: 61604.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
28 m²
Zimmer
1 schlafzimmer, 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Möbliert
Kosten
Preis
€ 399/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1933
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren