Einfamilienvilla Διόνυσος, Zentrum, Dionisos

DionisosΔιόνυσος
€ 2.000.000
5+ Zimmer
930 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.08.2024
Beschreibung

Referenz: 928357

Προς Πώληση Μοναδική Βίλα, Διόνυσος 930 τ.μ. σε Οικόπεδο 2.400 τ.μ.
Εξαιρετική γωνιακή μονοκατοικία με πολύ μεγάλο κήπο με εγκαταστάσεις σε πολύ καλό δρόμο του Διονύσου.
Το οικόπεδο έχει μεγάλη εντυπωσιακή πρόσοψη 85μ. γωνία με 25μ. περίπου με φυτεμένο φράχτη εσωτερικά και εξωτερικά, περιμετρικά, εγκαταστάσεις πισίνας, γήπεδο tennis και μπάσκετ, μεγάλο κήπο με άνετο χώρο παιχνιδιού, ποδοσφαίρου κτλ αθλοπαιδιών, μποστάνι, χώρο BBQ και ξυλόφουρνου.
Η κυρίως κατοικία είναι 330 τ.μ. αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, ισογείου και ορόφου φτιαγμένη με ποιοτικά υλικά και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Στο ισόγειο έχουμε μεγάλο χώρο υποδοχής, καθιστικού, με εντυπωσιακό μαρμάρινο Τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, με άμεση επαφή σε μεγάλη βεράντα και τον μπροστικό κήπο με την πισίνα, ενώ από την τραπεζαρία έχουμε επικοινωνία σε μεγάλης φωτεινής κουζίνα με χώρο καθημερινού καθιστικού και Τζάκι. Στο ισόγειο έχουμε επίσης WC ξένων, δωμάτιο ξενώνα με en suite μπάνιο. Υπάρχει επικοινωνία προς το υπόγειο με ασανσέρ.
Στον όροφο έχουμε 4 υπνοδωμάτια με ένα μπάνιο και ένα ακόμη Master υπνσοδωμάτιο με Τζάκι, dressing room και en suite μπάνιο με τζακούζι και ντους. Στην είσοδο του Master έχουμε πέρασμα από ένα πανέμορφο χωλ με υαλότουβλα που προσθέτει φωτεινότητα και βλέπει με τζαμαρία στον αίθριο χώρο της μεγάλης εσωτερικής σκάλας. Επίσης στον όροφο έχουμε ανοιχτό χώρο που μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο ή ακόμη και ως πρόχειρο καθιστικό.
Στο κάτω επίπεδο 600 τ.μ. έχουμε άπλετους βοηθητικούς χώρους, ένα πολύ μεγάλο γκαράζ που μπορεί να εξυπηρετήσει 10 θέσεις αυτοκινήτων, διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζινάκι για βοηθητικό προσωπικό, πολλές αποθήκες, χώρους για μπιλιάρδο, πινκ πονγκ, καθώς και ένα καθιστικό για home cinema με διαμρφωμένο χώρο μπαρ, έξτρα χώρο για γραφείο, ξεχωριστό διαμορφωμένο χώρο για γυμνατήριο, μπάνιο με sauna.

Αποστάσεις: 900μ. από το Safe House, κοντά σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, 7’ (λεπτά) από την αγορά της Δροσιάς και 17’ (λεπτά) από τη θάλασσα (Νέα Μάκρη)

Τιμή: 2.000.000€ ID 928357
Merkmale
Art
Einfamilienvilla
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
930 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Pool
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 2.000.000
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1991
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren