1/7

Einfamilienhaus Παλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Zentrum, Armenoi

ArmenoiΠαλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων
€ 97.000
2 Zimmer
133 m²
1 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6792837

Εναέριο Video 1:
http://****.**

Εναέριο Video 2:
http://****.**

Επίγειο Video:
http://****.**
hWMpvEXujs

Ανασκόπηση ενός γοητευτικού παλιού σπιτιού στο χωριό Αρμένους Αποκορώνου

Στο γραφικό χωριό Αρμένοι Αποκορώνου, αυτό το μαγευτικό παλιό σπίτι είναι ένα πραγματικό στολίδι για όποιον θέλει να ζήσει την αυθεντική γοητεία της Κρήτης. Από τη στιγμή που περνάτε από τη ρουστίκ ξύλινη πόρτα του, σας υποδέχεται μια αίσθηση ζεστασιάς και ιστορίας που είναι αισθητή σε κάθε γωνιά αυτής της υπέροχης κατοικίας.

Το σπίτι
Το ίδιο το σπίτι είναι ένα όμορφο μείγμα παραδοσιακής κρητικής αρχιτεκτονικής και εκπληκτικής θέας στα Λευκά Όρη. Οι πέτρινοι τοίχοι, τα ξύλινα δοκάρια και τα vintage έπιπλα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα ζεστή και διαχρονική. Κάθε δωμάτιο αφηγείται μια ιστορία, από τη γραφική κουζίνα μέχρι το φιλόξενο σαλόνι όπου μπορείτε σχεδόν να ακούσετε τους ψιθύρους των προηγούμενων γενεών.

Αυτό το πέτρινο σπίτι έχει μια τεράστια πέτρινη περιφραγμένη αυλή που περιλαμβάνει μια κατασκευή από μπετόν για πατητήρι σταφυλιών. Το ίδιο το σπίτι αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο, ένα άλλο μεγάλο δωμάτιο και ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται για αποθήκη. Το μπάνιο βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μικρό κτήριο στην πίσω αυλή.

Η αυλή
Η πίσω αυλή είναι μια ιδιωτική όαση που προσφέρει ένα τέλειο καταφύγιο από τη φασαρία της καθημερινής ζωής. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινο τοπίο, διαθέτει έναν γοητευτικό κήπο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή ένα ποτήρι κρασί το βράδυ. Ο χώρος είναι παραδοσιακά σχεδιασμένος, παρέχοντας διάφορους χώρους καθιστικού που προκαλούν χαλάρωση και περισυλλογή.

Η θέα
Μια από τις πιο συναρπαστικές πτυχές αυτού του σπιτιού είναι η εκπληκτική θέα στα Λευκά Όρη. Είτε κάθεστε στην πίσω αυλή είτε αγναντεύετε από ένα από τα παράθυρα, οι μαγευτικές κορυφές των Λευκών Ορέων χρησιμεύουν ως ένα υπέροχο σκηνικό. Το θέαμα των βουνών που αλλάζουν χρώματα με τη δύση του ήλιου είναι ένα καθημερινό θέαμα που δεν παραλείπει να εντυπωσιάσει.

Το χωριό
Οι ίδιοι οι Αρμένοι είναι ένα απολαυστικό χωριό που ενσαρκώνει το πνεύμα της Κρήτης. Οι ντόπιοι είναι ζεστοί και φιλόξενοι, πάντα έτοιμοι να μοιραστούν μια ιστορία ή να προσφέρουν ένα φιλικό χαμόγελο. Η πλατεία του χωριού βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, όπου μπορείτε να βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν νόστιμη κρητική κουζίνα, καθώς και μικρά καταστήματα που προσφέρουν τοπικά προϊόντα.

Συνολική εμπειρία
Η αγορά αυτού του παλιού σπιτιού στους Αρμένους Αποκορώνου είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συμφωνία. Είναι μια βύθιση στον πλούσιο πολιτισμό και τη γαλήνια ομορφιά της Κρήτης. Ο συνδυασμός της ιστορικής γοητείας του σπιτιού, της ηρεμίας της πίσω αυλής και της εντυπωσιακής θέας στα Λευκά Όρη δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία. Είναι μια ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να επανασυνδεθεί με τη φύση, την ιστορία και τις απλές απολαύσεις της ζωής.
Συνοψίζοντας, αυτό το παλιό σπίτι είναι ένα καταφύγιο γαλήνης και ομορφιάς, προσφέροντας μια μοναδική και αξέχαστη διαμονή σε ένα από τα πιο γοητευτικά χωριά της Κρήτης. Συνιστάται ιδιαίτερα για όσους αναζητούν μια αυθεντική και γαλήνια απόδραση.

Εναέριο Video 1:
http://****.**

Εναέριο Video 2:
http://****.**

Επίγειο Video:
http://****.**
hWMpvEXujs
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Stockwerke im Gebäude
2
Fläche
133 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Preisinformationen
Preis
€ 97.000
Preis pro m²
729 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Η

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+4 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson