Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, zweite Etage, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 330.000
3 Zimmer
100 m²
2 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 31.05.2024
Beschreibung

Referenz: W-02VTGD

Φωτεινό, γωνιακό διαμέρισμα 100 τμ ,με θέα νεοκλασικά κτίρια και μέρος λόφου Λυκαβηττού, μερικώς επιπλωμένο, σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα εντοιχισμένη σε ενιαίο χώρο, με δυο μεγάλα υπνοδωμάτια που έχουν μπαλκόνι, μπάνιο και wc ,laundry, και ανακαινισμένο το 2022.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, και ένα μεγάλο air condition στο σαλόνι. Ο προσανατολισμός του είναι νοτιοανατολικός, και είναι σε υπερυψωμένο δεύτερο όροφο, που λόγω κλίσης του δρόμου απο τη μία πλευρά είναι σαν τέταρτος.
Πολύ ωραία διακόσμηση με ταπετσαρίες και ωραία διαρρύθμιση, κουζίνα φωτεινή με μεγάλο πάσο.

Με πλεονεκτική τοποθεσία στους πρόποδες του λόφου Στρέφη και σε κοντινή απόσταση από το λόφο του Λυκαβηττού, τα Εξάρχεια βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου σε κοντινή απόσταση από το Σύνταγμα, το Ιστορικό Κέντρο και το Κολωνάκι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα Εξάρχεια είναι μια ζωντανή περιοχή γεμάτη καταστήματα βινυλίου, βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, Πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, πάρκα, καλλιτεχνικά γκράφιτι, μπαρ, μικρά εστιατόρια με τοπικά φαγητά και καφετέριες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για εξερεύνηση, με ιδιαίτερα καταστήματα, γραφικά σοκάκια, μερικά από τα πιο όμορφα κτίρια νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και μια ζωντανή πολιτιστική ατμόσφαιρα. Με μια έντονα διαφορετική αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο μέρος της πόλης, τα Εξάρχεια διατηρούν την παλιά ελληνική γοητεία της πόλης καλωσορίζοντας ένα νέο καλλιτεχνικό πλήθος. Η γειτονική περιοχή του Κολωνακίου και η μόλις λίγα μέτρα απόσταση από την πλατεία Συντάγματος την καθιστούν μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές στο κέντρο της πόλης.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση με 3 κοντινούς σταθμούς του μετρό και μια νέα γραμμή μετρό που έχει προγραμματιστεί να περνάει ακριβώς από το κέντρο της περιοχής. Διάφορα λεωφορεία και τρόλεϊ συνδέουν τα Εξάρχεια με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο express και τα λεωφορεία, ενώ οι γύρω λεωφόροι το καθιστούν έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό από άλλες περιοχές.

Επενδυτικό δυναμικό: Η κεντρική του θέση σε συνδυασμό με τα πανεπιστήμια της περιοχής, καθώς και η επερχόμενη νέα γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
100 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 330.000
Energieeffizienz
Baujahr
1969
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren