1/11

Zweizimmerwohnung Γρηγορίου Ξενοπούλου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΓρηγορίου Ξενοπούλου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
€ 158.000
€ 168.000(-6,0%)
3 Zimmer
75 m²
1 Badezimmer
Etage 5
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 02.09.2024
Beschreibung

Referenz: Τ1116

Πέτρου Συνδίκα (Β. Όλγας - Ξενοπούλου) 
Πωλείται: Πλήρως ανακαινισμένο ρετιρέ, 75 τ.μ., στον 5ο όροφο με ασανσέρ και αυτόνομη θέρμανση. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαία σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι μερικώς επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Το ακίνητο είναι φρεσκοβαμμένο και διαθέτει μεγάλη βεράντα με όμορφη θέα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι και κλιματισμό.
Ανακαλύψτε τη γοητεία και την ευκολία του να ζείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο ρετιρέ προσφέρει έναν συνδυασμό σύγχρονων ανέσεων και άνεσης, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν κομψό και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Η ευρύχωρη βεράντα παρέχει ένα ήρεμο σημείο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης, ενώ οι υψηλής ποιότητας τελειώματα και εξοπλισμός εξασφαλίζουν μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης.
Η προνομιακή του θέση προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες, εξασφαλίζοντας ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι με τη ζωντανή ζωή της Θεσσαλονίκης. Είτε αναζητάτε μια έξυπνη επενδυτική ευκαιρία είτε ένα νέο σπίτι, αυτό το ρετιρέ πληρεί όλα τα κριτήρια. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ιδιοκτησία που υπόσχεται τόσο άνεση όσο και ευκολία.
Τιμή: 158.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #Τ1116
Σχετικά με την Tzemis Real Estate:
Η Tzemis Real Estate έχει την έδρα της στην Τσιμισκή 77, στον 5ο όροφο. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην αγορά και πώληση οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα μας αποτελείται από τους πιο καταρτισμένους, γνώστες και αποτελεσματικούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη. Με άριστη γνώση των τιμών και των τάσεων της αγοράς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στις ανάγκες σας για ακίνητη περιουσία.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Θεόδωρος Τζέμης Σύμβουλος Ακινήτων – Κτηματομεσίτης Τηλέφωνο: 2310 273747 Email: tzemis.real@gmail.com Ιστοσελίδα: www.tzemis.gr
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
5
Stockwerke im Gebäude
5
Aufzug
Ja
Fläche
75 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 158.000
Preis pro m²
2.107 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1960
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+8 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΤΖΕΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ