Penthouse ausgezeichneter Zustand, 68 m², Historisches Zentrum, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 900/Monat
3 Zimmer
68 m²
1 Badezimmer
Etage 7
Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 04.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1038

Κωδικός ακινήτου: 1038 - Θεσσαλονίκη κέντρο Ιστορικό Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 68 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1967 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 50 μέτρα - Τιμή: 900 €
Ιστορικό κέντρο δίπλα στη αρχαία αγορά ενοικιάζεται πολυτελώς ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο, ρετιρέ, διαμέρισμα με συνολικό εμβαδόν 68τμ. Αποτελείται από δύο δωμάτια, άνετο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση είναι ατομική με καυστήρα φυσικού αερίου και υπάρχει κλιματισμός. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε από την αρχή και θα κατοικηθεί πρώτη φορά. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, δηλαδή πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα και ψυγείο. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι με διπλά τζάμια και υπάρχει θωρακισμένη εξώπορτα. Στα εξτρά του διαμερίσματος είναι οι 3 μεγάλες ντουλάπες, σίτες στα εξωτερικά κουφώματα και σύστημα συναγερμού. Υπάρχουν διακοσμητικές γυψοσανίδες και κρυφός φωτισμός σε όλο το σπίτι. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ( με καινούργια υγρομόνωση στην ταράτσα) και έχει μεγάλη βεράντα με καινούργιες τέντες. Έχει θέα θάλασσα και είναι διαμπερές, φωτεινό και ηλιόλουστο. Στην τιμή περιλαμβάνεται και σύνδεση ίντερνετ 100mbps. Η οικοδομή έχει ασανσέρ και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δίπλα στην αγορά και πολύ κοντά με τα πανεπιστήμια. Μπορείτε να το δείτε σε περιήγηση 360 μοίρες. Το ακίνητο θα είναι διαθέσιμο από 01/07/2024. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Penthouse | Luxusimmobilienklasse
Fläche
68 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
7° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 900/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1967
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Virtuelle Tour
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren