Zweizimmerwohnung Αχαϊκής Συμπολιτείας, 264 41, Πάτρα, Zentrum, Patras

PatrasΑχαϊκής Συμπολιτείας, 264 41, Πάτρα
€ 470/Monat
3 Zimmer
100 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 03.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1-289

Κωδικός ακινήτου: 1-289 - Πάτρα Ζαβλάνι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 164 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1973 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., κήπο, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα - Τιμή: 470 €
Κωδικός ακινήτου: 1-289
Σε μια  όμορφη γειτονιά της Πάτρας, στην περιοχή Ζαβλάνι, βρίσκεται αυτό το ιδιαίτερα προσεγμένο και ανακαινισμένο διαμέρισμα, ιδανικό για ζευγάρια ή μια μικρή οικογένεια. Το ισόγειο διαμέρισμα διωρόφου μονοκατοικίας  με επιφάνεια 100 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 164 τ.μ. και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα και ένα μπάνιο.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 1973, αλλά έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2024. Συγκεκριμένα κατά την ανακαίνιση το κτίριο καλύφθηκε εξωτερικά με θερμοπρόσοψη   δίνοντας έτσι έμφαση στην ενεργειακή του απόδοση, κατατάσσοντας το στην κατηγορία Β+. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ η θέα προς το ανοιχτό ορίζοντα είναι εντυπωσιακή. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα από μάρμαρο, προσφέροντας έναν πολυτελή αέρα στον χώρο. Επίσης, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και ασφάλεια.

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του διαμερίσματος είναι η υπέροχη αυλή του, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη 5 τ.μ. για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με ασφάλεια. Η απόσταση από την όμορφη παραλία της πόλης είναι μόλις 1000 μέτρα, ενώ η κοσμοπολίτικη πόλη της Πάτρας βρίσκεται σε απόσταση 1500 μέτρα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Πάτρας. Η τιμή ενοικίασης είναι μόνο 470 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο διαμέρισμα
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
100 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 470/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1973
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
B+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren