Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, siebte Etage, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 1.000/Monat
3 Zimmer
106 m²
2 Badezimmer
Etage 7
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 29.06.2024
Beschreibung

Referenz: 963831

Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση, όροφος: 7ος, στην περιοχή: Παλαιό Φάληρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 106 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 200 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1982 και ανακαινίστηκε το 2020. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Κεντρική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Boiler, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, βρίσκεται κοντά σε Τραμ, Συγκοινωνίες, Παραλία, Σχολείο, Εκκλησία, Super Market, έχει θέα Θάλασσα, Ανεμπόδιστη και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €1.000. DC Luxury Lifestyle Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2117256768, email: info@dcproperties.gr, website: https://www.dcproperties.gr/

Σε περίπτωση κατάρτισης συμβάσεως, το μεσιτικό μας γραφείο αμείβεται με το ισόποσο ενός μισθώματος (πλέον 24% Φ.Π.Α.).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ) Και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Μεσιτών(CEPI).

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνσης του ακινήτου παρέχεται κατά την υπόδειξη του.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
106 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
7° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Kosten
Preis
€ 1.000/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 40/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1982
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren