Einzimmerwohnung neu, Erdgeschoss, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 850/Monat
2 Zimmer
60 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 04.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6814147

Πολύ μοντέρνο διαμέρισμα μινιμαλιστικού στυλ κατασκευής στο τέλος του 2020, διαθέσιμο για μακροχρόνιες μισθώσεις. Βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στο κέντρο της περιοχής, την παραλία και τη μαρίνα της, καθώς και με εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το διαμέρισμα είναι 60τμ στο ισόγειο. Διαθέτει φωτεινό σαλόνι με έξοδο σε όμορφο κήπο, μοντέρνα κουζίνα εξοπλισμένη με φούρνο, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, οπτικές ίνες, κλπ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
60 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 850/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2020
Zustand
Neu / Im Bau
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren