Einzimmerwohnung erste Etage, Kamara - Rotonta, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 750/Monat
2 Zimmer
30 m²
Etage 1
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 04.07.2024
Beschreibung

Referenz: 115150

Ιστορικό Κέντρο - Βραχυχρόνια μίσθωση ( Τιμή All Inclusive ):
Ένα υπέροχο μικρό πολυτελέστατο διαμέρισμα ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη περιοχή του Ιστορικού Κέντρου, δίπλα από τη Πλατεία Ναυαρίνου, την Πλατεία Συντριβανίου και την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Σε πολύ κοντινή απόσταση από τον φημισμένο Λευκό Πύργο, τη Πλατεία Αριστοτέλους, τη Πλατεία της Αγίας Σοφίας όπου βρίσκεται ο Ιερός Καθεδρικός Ναός της του Θεού Σοφίας, από όπου και έλαβε το όνομα της ενώ η παραλία βρίσκεται σε μόλις 10 λεπτά απόσταση!
Επιμελημένο με κάθε λεπτομέρεια από γνωστό αρχιτέκτονα της πόλης μας με ιδιαίτερο γούστο και χαλαρωτικές αποχρώσεις που προσφέρουν ηρεμία πνεύματος ακόμη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το διαμέρισμα είναι αυτόνομο οπότε υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του, δηλαδή τη σαλοκουζίνα, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Ο,τιδήποτε υπάρχει μέσα στο διαμέρισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν.
Η γειτονιά είναι από τις πιο πολυσύχναστες της πόλης μας γύρω της έχει διάφορα καταστήματα ανοιχτά καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου και διαθέσιμους χώρους στάθμευσης. Ο Λευκός Πύργος, η παραλία και η νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις οπότε ο εκάστοτε επισκέπτης έχει πολλές επιλογές για το πώς θα ξοδέψει το χρόνο του.
Τιμή / μήνα 850 € ( All inclusive )
Κωδικός Ακινήτου: 115150
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
30 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes)
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 750/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1980
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren