Penthouse Γαλάτσι, Lamprini, Galatsi

GalatsiΓαλάτσι
€ 124.000
2 Zimmer
59 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 04.07.2024
Beschreibung

Referenz: 715865

Διαμέρισμα προς πώληση, στο Γαλάτσι, 3ου ορόφου, ρετιρέ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 59 τ.μ.. Βρίσκεται σε ανωφερές σημείο, με καταπληκτική-πανοραμική θέα, σε γωνιακή πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων, κατασκευής 1975. Αποτελείται από 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα με πάσο, 1 σαλοτραπεζαρία, 1 διάδρομο και 2 μπαλκόνια. Η θέρμανση του ακινήτου είναι κεντρική με πετρέλαιο, έχει κουφώματα ξύλινα και τα δάπεδα είναι από μασίφ δρύινο ξύλο, πλακάκι και μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, διαθέτει πολύ καλή διαρύθμιση, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σταθμό μετρό, σχολείο, πλατεία, παιδικό σταθμό, λαική αγορά, super market, εμπορικό κέντρο. Το ακίνητο είναι 2 προσόψεων, πολύ φωτεινό, διαμπερές, ευάερο, ευχάριστο, με βορειοανατολικό προσανατολισμό. Με κατάλληλη διαμόρφωση δύναται να παρέχει 2 Υ/Δ, διαθέτει ασανσέρ, μόνωση ταράτσας, θυροτηλέφωνο, κλιματισμό. Προτείνεται ως επενδυτικό, είναι κατάλληλο για οικογένειες, ζευγάρια, ή εργένηδες, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά, επιτρέπονται τα κατοικίδια και είναι άμεσα διαθέσιμο. Edrasi Real Estate, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse
Fläche
59 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Kosten
Preis
€ 124.000
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1975
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren