Dreizimmerwohnung Ξυλόκαστρο, Zentrum, Xilokastro

XilokastroΞυλόκαστρο
€ 140.000
4 Zimmer
133 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 07.06.2024
Beschreibung

Referenz: 966088

Στο κέντρο του Ξυλοκάστρου, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους και μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, πωλείται οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου με συνολικό εμβαδόν 133 τ.μ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και μια μεγάλη αποθήκη στο ισόγειο. Κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια, από τα οποία προσφέρεται όμορφη θέα στην περιοχή.

Το διαμέρισμα αυτό είναι μέρος ενός κτιρίου που διαθέτει δύο ισόγεια καταστήματα, τοποθετημένα σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 354 τ.μ. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πώλησης ολόκληρου του κτιρίου, το οποίο καθιστά την επένδυση ακόμα πιο ελκυστική. Το οικόπεδο έχει συντελεστή δόμησης 1,4 και κάλυψης 0,6, παρέχοντας σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και επέκτασης.

Η τοποθεσία του ακινήτου σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους του Ξυλοκάστρου, σε συνδυασμό με την εγγύτητα του στην παραλία, προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Η περιοχή είναι ιδανική για εμπορικές και επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς η υψηλή κίνηση πεζών και η εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες, ενισχύουν την εμπορική αξία του ακινήτου.

Επενδυτικά, το ακίνητο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία. Η δυνατότητα αγοράς ολόκληρου του κτιρίου, με τα δύο ισόγεια καταστήματα και το ευρύχωρο οροφοδιαμέρισμα, επιτρέπει στους επενδυτές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες του ακινήτου. Η υψηλή ζήτηση για εμπορικούς και κατοικήσιμους χώρους σε τόσο κεντρική τοποθεσία, σε συνδυασμό με τους ευνοϊκούς συντελεστές δόμησης και κάλυψης, καθιστούν την επένδυση αυτή αποδοτική και με προοπτικές σημαντικής απόδοσης στο μέλλον.

Συνολικά, το ακίνητο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό τοποθεσίας, ευελιξίας και επενδυτικής αξίας, καθιστώντας το μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία στο Ξυλόκαστρο.

Skouras Real Estate
Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο
Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: +30 2752029529
Κιν.: +30 6980169502
ppav@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Παύλου Παρασκευάς

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
133 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Gemeinschaftsgarten
Kosten
Preis
€ 140.000
Energieeffizienz
Baujahr
1967
Zustand
Renovierung notwendig
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren