Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, Zwischengeschoss, Zentrum, Sikies

Sikies
€ 70.000
2 Zimmer
55 m²
1 Badezimmer
Etage M
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 07.06.2024
Beschreibung

Referenz: W-02VVNA

Αυτό το άνετο και ανακαινισμένο διαμέρισμα, βρίσκεται στην καρδιά των Συκεών, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για άνετη διαβίωση σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της πόλης. Το διαμέρισμα είναι μοντέρνο και κομψό, ιδανικό για ένα άτομο, φοιτητή ή ζευγάρι που επιθυμεί να ζήσει σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.
Διαθέτει ένα άνετο και φωτεινό καθιστικό που ενώνεται αρμονικά με την κουζίνα, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο. Επιπλέον το μπαλκόνι βλέπει σε ανοιχτό χώρο και επιτρέπει την είσοδο φυσικού φωτός στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα, κάνοντας το διαμέρισμα να φαίνεται ακόμα πιο ευρύχωρο και φιλόξενο.
Αν και βρίσκεται σε ημιώροφο πολυκατοικίας, είναι τόσο ψηλό το μπαλκόνι του, που προσομοιάζει με υπερυψωμένο πρώτο.
Η κεντρική τοποθεσία του διαμερίσματος στις Συκιές σημαίνει ότι όλα τα απαραίτητα καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και δημόσιες συγκοινωνίες βρίσκονται σε άμεση πρόσβαση, καθιστώντας την καθημερινή ζωή ιδιαίτερα εύκολη και πρακτική.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Νεάπολη/Συκιές

Τοποθεσία: Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών αποτελεί τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με άλλους έξι Δήμους αποτελεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης και εκτείνεται στο βορειοανατολικό άκρο του. Έχει ως έδρα τις Συκιές.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Όπως σε κάθε περιοχή έτσι και οι Συκιές έχει τους δικούς της θησαυρούς. Το γνωστό Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ), το Άλσος Συκεών, το Μουσείο Σχολικής Ιστορίας και φυσικά το Σέιχ Σου ένας αγαπημένος τόπος για τους φυσιολάτρες.

Προσβασιμότητα: Η προσβασιμότητα γίνεται με τη λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ 18, 23, 26 και 28. Επίσης είναι προσβάσιμη και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
55 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Zwischengeschoss
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 70.000
Energieeffizienz
Baujahr
1974
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren